لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای برگزاری جشن قهرمانی تراکتور
1404/02/07 - 13:05 - کد خبر: 135151
نسخه چاپی
نصر: دویست و شصت وسومین جلسه شورای شهر تبریز امروز در عمارت تاریخی ساعت برگزار شد.
به گزارش نصر، غلامرضا احمدی، رئیس شورای اسلامی شهر تبریز در ابتدای این جلسه ضمن تبریک پیروزی تیم محبوب تراکتور مقابل تیم فولاد خوزستان، گفت: هواداران تراکتور آماده برگزاری جشن قهرمانی در تبریز و دیگر استانهای کشور هستند که امیدوارم مسئولین تدابیر مورد نیاز برای برگزاری هرچه بهتر این جشن در نظر بگیرند.
وی ادامه داد: متاسفانه خصوص مسابقات فوتبال یک سری حاشیههایی چون اشتباهات داوری، عدم مدیریت درست و قطع بودن VAR و...وجود دارد که موجب گلهمندی هواداران و شهروندان میشود. امیدوارم تدابیری برای این موضوع اندیشیده شود.
رئیس شورای شهر تبریز ضمن اظهار همدردی و ناراحتی از حادثه انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس که موجب درگذشت و آسیب به هموطنان شده است، افزود: برای جانباختگان این حادثه طلب غفران و برای باقی ماندگان عرض تسلیت وآرزوی صحت برای مجروحین و آسیب دیدگان داریم. ضمن اظهار همدری، آمادگی خود را برای کمک به این عزیزان اعلام میکنیم.
انتهای پیام/
نصر