سرپرست جهاد کشاورزی تبریز خبر داد:

تبریز در تولید محصولات کشاورزی در استان دوم است

1404/01/19 - 19:58 - کد خبر: 133875 نسخه چاپی

نصر: سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی تبریز تبریز با بیان اینکه این شهرستان از نظر تولید محصولات کشاورزی در رتبه دوم استان است، گفت: تبریز در کشت کلزا، تولید قارچ و گیاهان دارویی دارای رتبه برتر در استان است.

به گزارش نصر، میکائیل حاتمیان در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز جهادکشاورزی خسروشاه با بیان اینکه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تبریز به ۲۲ هزار و ۷۰۰ بهره‌بردار خدمات ارائه می‌دهد، افزود: سالانه ۲۶۷ هزار تن محصولات کشاورزی در این شهرستان تولید می‌شود که این میزان، تبریز را در رتبه دوم استانی از نظر تولید محصولات کشاورزی قرار می‌دهد.
وی با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی تبریز، اظهار کرد: ۳۵ هزار هکتار اراضی زراعی، سه هزار و ۵۰۰ هکتار باغات و ۱۱۰ هزار هکتار مراتع در این شهرستان وجود دارد که از این اراضی، ۱۴۳ هزار تن محصولات زراعی و ۱۷ هزار تن محصولات باغی تولید می‌شود. 
حاتمیان همچنین یادآور شد: ۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی تبریز دیم و ۲۵ هزار هکتار آن آبی است و در سال گذشته ۱۷ هزار تن گندم در این شهرستان خرید تضمینی شد.
سرپرست مدیریت جهادکشاورزی شهرستان تبریز تعداد دام موجود در این شهرستان را ۳۰۵ هزار راس اعلام کرد و افزود: ۲۵۰ هزار واحد از این تعداد، دام سبک هستند.
 وی همچنین با اشاره به تولید سالانه ۸۰ هزار تن شیر، تبریز را دومین تولیدکننده شیر در استان معرفی کرد.
حاتمیان در ادامه به رتبه‌های برتر تبریز در تولیدات کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: تبریز در کشت کلزا، تولید قارچ و گیاهان دارویی رتبه اول، در تولید شیر و فرآورده‌های دامی رتبه دوم و در تولید گوشت قرمز با ۴ هزار و ۲۱۸ تن و تولید تخم مرغ با ۱۱ هزار و ۲۴۲ تن رتبه چهارم استان را به خود اختصاص داده است.
وی با اشاره به اهمیت آبیاری نوین، گفت: در حال حاضر ۳۸۴ هکتار از اراضی شهرستان تبریز تحت پوشش سیستم‌های آبیاری تحت فشار قرار دارند و دو پروژه دیگر نیز در مساحت ۴۵ هکتار در حال اجرا است.
حاتمیان در پایان با اشاره به ظرفیت‌های دامی و صنایع تبدیلی شهرستان تبریز، گفت: این شهرستان دارای ۷۸ گاوداری پرواری، ۲۷۶ گاوداری شیری، هشت واحد پرورش گوسفند، ۴۸۵ زنبوردار با ۶۳ هزار و ۸۹۹ کلنی و تولید سالانه ۶۱۸ تن عسل است. همچنین ۲۱ مرغداری تخمگذار و ۱۵ مرغداری گوشتی در تبریز فعال هستند و در حوزه شیلات نیز ۲ واحد سردابی با تولید ۹۰ تن، ۳ واحد گرم آبی با تولید ۱۵ تن، ۶۵ واحد پرورش ماهیان زینتی با تولید ۷ میلیون قطعه بچه ماهی و یک واحد جلبک اسپیرولینا با تولید ۱۰۲ تن فعالیت می‌کنند.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، در این مراسم از زحمات محمدحسن علیپور تجلیل و محمدرضا واحدی به عنوان رئیس مرکز جهادکشاورزی خسروشاه معرفی شد.
انتهای پیام/
تبریز در تولید محصولات کشاورزی در استان دوم است خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار