خبر/
واحدهای داروسازی آذربایجان شرقی زیر ذره بین استاندار
1404/01/19 - 18:21 - کد خبر: 133874
نسخه چاپی
نصر: استاندار آذربایجان شرقی در قالب برنامه «سه شنبههای اقتصادی» از سه شرکت داروسازی مطرح استان و طرح توسعه هلدینگ چاپ ملزومات بسته بندی صنایع غذایی بازدید کرد.
به گزارش نصر، بهرام سرمست روز سه شنبه در جریان این بازدیدها از نزدیک با مشکلات واحدهای تولیدی آشنا شد و در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، اظهار کرد: سهم شستا ( شرکت های سازمان تامین اجتماعی ) در استان قابل قبول نیست و باید در این سهم، تجدیدنظر شود.
وی با اشاره به مشکلات نقدینگی و قیمت گذاری واحدهای داروسازی، گفت: قیمت گذاری دستوری، مشکل اصلی نظام اقتصادی کشور است و برای گشایش اقتصادی باید به سمت آزادسازی برویم اما اکنون بنا به شرایط به صورت ترکیبی و با تنظیم بازار و قیمت آزاد حرکت میکنیم.
وی از سفر وزیر کار به استان خبر داد و ادامه داد: جلسه ای تشکیل شده و جزئیات مشکلات واحدهای داروسازی و سایر واحدهای با حضور وزیر کار بررسی میشود.
سرمست با اشاره به نام گذاری شعار سال، تاکید کرد: برای واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی باید برنامه سرمایه گذاری و تولید مشخصی داشته باشیم و هر یک از این واحدها که تولیدات انحصاری و دانش بنیانی دارند، طرحهای توسعه و توجیهی خود را ارائه دهند.
سرمست خاطرنشان کرد: واحدهای تولیدی میتوانند از ظرفیت مالیاتی به صورت حداکثری استفاده کنند و برای حمایت از واحدهای تولیدی دانش بنیان و یا دانش بنیان شدن واحدهای تولیدی همه دستگاه های اجرایی باید پای کار بیایند.
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه سیاستگذاری استان، هدایت واحدهای تولیدی و سوق دادن آنها به سمت دانش بنیانی شدن است، گفت: دورههایی از سوی اتاق بازرگانی یا خانه صنعت باید برای واحدهای دانش بنیان جهت توجیه کردن روند بهره گیری از اعتبار مالیاتی برگزار شود.
وی افزود: نگاه تسهیل گری به واحدهای تولیدی داریم و اعضای ستاد تسهیل نیز درنظر دارند تا در راستای تحقق هدف سرمایه گذاری برای تولید در کنار حل مشکلات واحدهای تولیدی از طرحهای توسعه واحدهای موفق حمایت کنیم.
صابر پرنیان، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: جنس مشکلات واحدهای داروسازی، شبیه به هم بوده و مشکل نخست این است که مواد اولیه به صورت نقدی وارد میشود ولی فروش محصولات به صورت مدت دار است و واحدها نمیتوانند تامین مالی داشته باشند و گاه کارخانهها مدتی به سمت تعطیلی میروند.
وی با تاکید بر لزوم هماهنگی با سیستم بانکی استان جهت حل این مشکل، گفت: میتوانیم بسته حمایتی از سه داروسازی استان را برای امسال تدوین کنیم که به ارتقای میزان تولید و رفع مشکلات کمک کند.
نیاز آبی صنایع بستان آباد با ۴۵ کیلومتر لوله گذاری از سد کلقان تامین می شود
یوسف غفارزاده، مدیرعامل شرکت آب منطقهای آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: صنایع منطقه سعیدآباد، قزلجه میدان و بستان آباد از آبهای زیرزمینی استفاده میکنند و آبهای این منطقه با افت سطح و کاهش کیفیت مواجه است.
وی افزود: سد کلقان در نزدیکی این منطقه واقع شده و مجوز تخصیص ۶ میلیون مترمکعب به صنایع را گرفتهایم و فقط لازم است ۴۵ کیلومتر لوله گذاری انجام شود تا نیاز آبی تمامی صنایع این منطقه را پوشش دهد و حتی چاهها نیز تثبیت شوند.
وضعیت نامناسب مدارس بستان آباد به رغم وجود واحدهای صنعتی بزرگ
رسول یعقوبی، فرماندار بستان آباد نیز با اشاره به تاکید دکتر پزشکیان رئیس جمهور بر موضوع تحقق عدالت آموزشی، اظهار کرد: مدارس ایمن در بستان آباد به رغم وجود واحدهای صنعتی بزرگ و کوچک بسیار کم است.
وی افزود: اغلب مدارس شهرستان به صورت کانکسی، سنگی یا نیازمند تخریب و بازسازی هستند.
وی خواستار تخصیص معافیت مالیاتی برای خیران مدرسه ساز و نشان دار کردن مالیات شد و گفت: اکنون ۴۵ مدرسه به دلیل نبود محل فیزیکی، کلاسهای خود را در نوبت بعدازظهر برگزار میکنند.
به گزارش ایرنا، در این جلسه مقرر شد مشکلات شرکتهای داروسازی در ایام آتی با حضور وزیر کار بررسی شود.
در ادامه مصوبات کارشناسی شده راهکارهای مشکلات برخی واحدهای تولیدی استان مطرح و به تصویب رسید که از جمله آن میتوان به مباحث نقدینگی، مشکلات بانکی، تامین اجتماعی و امورمالیاتی اشاره کرد.
همچنین مشکلات ارزی یکی از واحدها نیز بررسی و مقرر شد تا از طریق بانک مرکزی پیگیری و رفع شود.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا