استاندار اردبیل:
دستگاه های اجرایی از اطلاع رسانی کلیشه ای خارج شوند
1404/01/17 - 11:08 - کد خبر: 133689
نسخه چاپی
نصر: استاندار اردبیل گفت: مدیران دستگاههای اجرایی استان در عرصه اطلاع رسانی باید از حالت کلیشهای خارج شده و در تبیین عملکرد خود از ابزارها و روشهای نوین استفاده کنند.
به گزارش نصر، مسعود امامی یگانه روز یکشنبه در جلسه شورای اطلاع رسانی با تبیین چالشها و مشکلات پیش روی اطلاع رسانی اظهار کرد: واقعیت این است اطلاع رسانی در دولتهای مختلف با چالشهایی مواجه بوده است به طوری که رسانههای غیررسمی مشتری بیشتری در بین افکار عمومی دارند و بعضا در سر بزنگاهها رسانههایی محل رجوع مردم میشوند که غیرمعتبر و یا معاند هستند.
وی با تاکید بر لزوم تقویت و به روز رسانی فرایندهای اطلاع رسانی گفت: هرچند نمیتوان مردم را در استفاده از رسانهها دستهبندی کرد ولی واقع امر این است که در سطح محلی رسانههای محلی و استانی برش و نفوذ بیشتری از رسانه ملی دارند که این مساله باید تحلیل و بررسی شود.
استاندار اردبیل ادامه داد: در گذشته که نشریات محلی فعالتر بودند برخی از این نشریات برای کسب درآمد و تامین هزینههای خود آگهی دریافت میکردند که مشاهده میشد مدیرانی که کارایی چندانی نداشتند بیشتر به این نشریات آگهی میدادند و دستگاههایی که کار و فعالیت بیشتری داشتند حضوری در این نشریات نداشتند و اصلا وقت نمیکردند به این کارها بپردازند.
وی با اشاره به گسترش فعالیت فضای مجازی اظهار کرد: در شرایط کنونی هم فضای مجازی به نوعی عین فضای حقیقی شده است و در فرایند اطلاع رسانی بسیار موثر و نقشآفرین شده است.
استاندار اردبیل با تاکید بر لزوم تبیین عملکرد دستگاهها از سوی روابط عمومیها گفت: مایه تاسف است اگر مدیر دستگاه و یا روابط عمومی آن نخواهد عملکرد خود را برای افکار عمومی بیان کند ، ما نمیخواهیم در این عرصه بزرگنمایی شده و یا اخبار غیرواقعی به افکار عمومی داده شود ولی حتما لازم است گزارش اقدامات خود را به اشکال مختلف برای مردم بیان و تشریح کند.
وی تصریح کرد: بعضا شاهد کارهای بزرگی چه در حوزههای عمرانی و اقتصادی و یا در زمینه جذب اعتبارات هستیم و اگر مدیران دستگاهها نتوانند و یا نخواهند به هر دلیل اقدامات خود را بیان کنند زنگ خطری است که باید جدی گرفته شده و برای آن چارهاندیشی شود.
سواد رسانهای برای همه مدیران ضروری است
استاندار اردبیل گفت: جایگاه شورای اطلاعرسانی در آگاهیدهی خدمات و دستاوردهای دولت به مردم، تنویر افکار عمومی و مسیردهی رسانهای از اهمیت ویژهای برخوردار است.
امامی یگانه اظهار کرد: شورای اطلاعرسانی محوری برای تبیین سیاستها و دستاوردهای دولت است که باید جایگاه واقعی خود را پیدا کرده و با برنامهریزی دقیق، نقش موثری در ارتقای سطح آگاهی عمومی ایفا کند.
وی افزود: روابط عمومیها پل ارتباطی بین مردم و دستگاههای اجرایی هستند و باید با اطلاعرسانی دقیق و بهموقع، تصویر درستی از عملکرد ادارات متبوع خود به جامعه ارائه دهند.
وی با تاکید بر ضرورت برگزاری دورههای آموزشی برای مدیران روابط عمومی، تصریح کرد: مسئولان روابط عمومی باید تواناییهای خود در حوزه اطلاعرسانی را ارتقا داده و با بهرهگیری از اساتید برجسته و متخصصان این حوزه، دانش و مهارتهای لازم را کسب کنند.
استاندار اردبیل با تأکید بر اهمیت برگزاری نشستهای منظم با اصحاب رسانه بیان کرد: تعامل سازنده با رسانهها، میتواند به مدیریت صحیح فضا و افکار عمومی بهویژه در مواقع حساس کمک کند.
امامی یگانه همچنین با اشاره به آسیبهایی که انتشار برخی مطالب به اقتصاد استان وارد میکند، گفت: سواد رسانهای برای همه مدیران ضروری است و باید با آگاهی کامل از تاثیر رسانهها، نسبت به انتشار اخبار و اطلاعات، حساسیت لازم را داشته باشند.
وی با تاکید بر لزوم بازنگری ددر جایگاه سازمانی روابط عمومیها و ایجاد شبکهای برای انتشار اطلاعات افزود: با ایجاد این شبکه میتوان اطلاعات را بهطور سریع و دقیق در اختیار مردم قرار داد و از ایجاد ابهام و سوءتفاهم جلوگیری کرد چراکه عملکردها باید به شکل احسن گفته شود.
استاندار اردبیل ورود شورای اطلاعرسانی برای ارزیابی روابط عمومیها را کار مثبتی ارزیابی کرد و گفت: با تصویب شورا و چکشکاری در کارگروهها میتوان به نارساییهای موجود در حوزه اطلاعرسانی تذکر داد.
در این نشست رضا کریمی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با پیگیری مصوبه نشست قبلی خواستار تسریع در راهاندازی دبیرخانه و اجرای مصوبات شورای اطلاع رسانی شد.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا