خبر/
افزایش ۱۵ درصدی تردد جاده ای در آذربایجان شرقی
1404/01/10 - 13:08 - کد خبر: 133486
نسخه چاپی
نصر: رییس پلیس راه های آذربایجان شرقی از افزایش ۱۵ درصدی حجم تردد در جاده های مواصلاتی این استان در ۱۵ روز گذشته نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.
به گزارش نصر، سرهنگ حبیب آبراهه روز یکشنبه در گفت و گویی، تعداد تردد خودروئی ثبت شده در جاده های آذربایجان شرقی از ۲۵ اسفند ماه تا دیروز را بیش از ۱۶ میلیون مورد اعلام و اظهار کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه تعداد سفر به استان نسبت به سال های گذشته رشد چشم گیری داشته است.
وی تعداد سفرهای خودروئی ثبت شده در آذربایجان شرقی در همین مدت را یک میلیون و ۶۰۰ هزار مورد اعلام کرد.
آبراهه با اشاره به آغاز دور دوم سفرهای نوروزی همزمان با عید سعید فطر، یادآور شد: پیش بینی می شود که حجم سفر و بار ترافیکی در جاده های آذربایجان شرقی طی روزهای آینده و تا ۱۶ فروردین ماه افزایش قابل ملاحظه ای داشته باشد که در این رابطه تمهیدات لازم اتخاذ شده است.
وی برخورد با رانندگانی که اقدام به رانندگی خطرناک در جاده های استان می کنند، را مورد تاکید قرار داد و افزود: در این خصوص توقیف و اعمال قانون برای این دسته از رانندگان بدون هیچ گونه اغماضی صورت خواهد گرفت.
آبراهه ادامه داد: در همین زمینه از ابتدای اجرای طرح نوروزی تاکنون تعداد ۷۵۵ دستگاه خودرو به دلیل تخلفات حادثه ساز در جاده های مواصلاتی آذربایجان شرقی با اعمال قانون، توقیف و به پارکینگ ها منتقل شده است.
به گفته وی این تعداد خوردوی توقیف شده تا پایان تعطیلات نوروزی اجازه فک نخواهند داشت.
رییس پلیس راه های آذربایجان شرقی همچنین از آغاز طرح برخورد با راکبان موتورسیکلت ها در جاده های استان خبر داد و اظهار کرد: با توجه به پیش بینی احتمال افزایش حجم تردد در جاده های اسان طی روزهای آتی، با راکبان موتورسیکلت هایی که بدون کلاه ایمنی در جاده های تردد می کنند، شدت خواهد گرفت.
آبراهه گفت: در این خصوص تاکنون تعداد ۵۳ موتور سیکلت توقیف و روانه پارکینگ ها شده است.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا