امام جمعه تبریز:
روز قدس رعب در دل صهیونیست ها ایجاد کرد
1404/01/08 - 15:04 - کد خبر: 133425
نسخه چاپی
نصر: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: روز قدس، اسمش هم زیباست، خداوند این قداست را به این مکان داده است، این روز رعب در دل صهیونیست ها ایجاد کرد و امیدواریم روزی شاهد نابودی این رژیم باشیم.
به گزارش نصر، حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل در خطبه های نماز جمعه تبریز اظهار کرد: مردم مومن، متقی و تابع ولایت امروز در سراسر ایران و استان و تبریز برای رهبر، دین و امام زمانشان در راهپیمایی حضور یافتند.
وی با بیان اینکه دشمن هیچ وقت عقب نشینی نخواهد کرد و پای میز مذاکره نمی نشیند، گفت: یادمان نرفته که همین اسرائیل زیر وعده های خود زد و با نقض آتش بس، دوباره غزه را بمباران کرد.
مطهری اصل افزود: اینها هیچ وقت به گفته های خود عمل نمی کنند اینها غیر از خود را انسان نمی دانند پ مگر امکان دارد سر پیمان خود بمانند.
وی اضافه کرد: ما مردم انقلابی استان و تبریز به جهان اعلام می کنیم طالب صلحیم و میخواهیم همه در صلح باشد و حقوق یهودیان غیر صهیونیست و مسیحیان غیرتابع صهیونیست را ارج می نهیم .
مطهری اصل ادامه داد: دشمنان بدانند هیچ ضعف و اختلافی در کشور نیست و اگر کوچک ترین خطایی بکنند آنها را به جهنم واصل می کنیم.
وی در بخش دیگر از سخنان خود به مناسبت ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت:۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی و عید واقعی است مردم رای دادند تا نظام جمهوری اسلامی ایجاد شود و ۴۶ سال است که کشور با دو رکن جمهوریت و اسلامیت اداره می شود.
مطهری اصل گفت: درود به امام راحل که این نظام را پایه ریزی کردند و چقدر عالی که رهبر انقلاب این نظام را هدایت و تداوم می دهند.
وی افزود: در هیچ جای دنیا ، حکومتی وجود ندارد که به مردم برای دین مردم تکیه کند و این معجزه خود است.
وی اظهار کرد: به رغم هشت سال جنگ و تحریم ها، جمهوری اسلامی همان است و این به برکت پشت هم بودن امت و امام است و تبریز در این مورد زبانزد همه است.
امام جمعه تبریز همچنین به مناسبت ۱۳ فروردین روز طبیعت اشاره کرد و افزود: سیزده فروردین، سنتی از ایران باستان بجا مانده و رفتن به طبیعت و دور هم جمع شدن کار خوبی است اما نباید این کارهای خوب را با گناه آلوده کنیم.
مطهری اصل گفت: اواخر تعطیلات است عده ای برای برگشت و یا مسافرت عجله خواهند کرد، این همه کشته در جاده ها زیبنده کشور نیست از این رو با آرامش و بدون عجله و رعایت قوانین رانندگی ، خانواده ها را داغدار نکنیم.
وی همچنین مردم را به صرفه جویی در مصرف آب و انرژی توصیه کرد.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا