خبر/

خدمات رسانی رایگان متروی تبریز به مناسبت روز قدس

1404/01/07 - 17:00 - کد خبر: 133398 نسخه چاپی

نصر: سازمان حمل و نقل ریلی شهرداری تبریز در روز قدس از ساعت ۹ صبح تا ۱۴.۳۰ خدمات رسانی رایگان خواهد کرد.

به گزارش نصر، به مناسبت روز جهانی قدس و برای سهولت تردد شهروندان شرکت کننده در راهپیمایی پرشکوه روز قدس و نمازگزاران نماز عبادی، سیاسی جمعه، در هشتم فروردین ۱۴۰۴ از ساعت ۹ صبح تا ۱۴.۳۰ ظهر در طول مسیرخط یک (حد فاصل ایستگاه ائل گؤلی رو به روی هتل پارس تا ایستگاه نور واقع در شهرک نور لاله) خدمات رسانی رایگان انجام خواهد داد.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، مسیرهای راهپیمایی روز جهانی قدس سال ۱۴۰۴ برای شرکت مردم قهرمان و شهیدپرور تبریز بدین شرح است :
مسیراصلی شماره ۱: چهارراه آبرسانی – چهارراه شهید بهشتی(منصور)- میدان ساعت – مصلای اعظم حضرت امام خمینی(ره) تبریز
مسیر اصلی شماره ۲: خیابان عباسی – پل قاری - میدان دانشسرا – میدان شهدا - میدان ساعت – مصلای اعظم حضرت امام خمینی(ره) تبریز
مسیر اصلی شماره۳: چهارراه ملل متحد- میدان فلسطین (گجیل) – میدان نماز- چهارراه شریعتی- مصلای اعظم حضرت امام خمینی(ره) تبریز
مسیر اصلی شماره ۴: نصف راه- باغ فجر – چهارراه شریعتی– مصلای اعظم حضرت امام خمینی(ره) تبریز
مسیر اصلی شماره ۵: میدان قونقا – باغ فجر- هارراه شریعتی– مصلای اعظم حضرت امام خمینی(ره) تبریز
مسیر اصلی شماره ۶: خیابان شریعتی جنوبی - چهارراه شریعتی– مصلای اعظم حضرت امام خمینی(ره) تبریز
مسیر اصلی شماره ۷: ارتش جنوبی – میدان ساعت – مصلای اعظم حضرت امام خمینی(ره) تبریز
مسیر اصلی شماره ۸: میدان فدک – شهید منتظری – چهارراه شهید بهشتی – میدان ساعت- مصلای اعظم حضرت امام خمینی(ره) تبریز
همچنین متن دعوت و اطلاعیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی برای حضور در راهپیمایی روز قدس بدین شرح است:
آخرین جمعه ماه مبارک رمضان هر سال روز جهانی قدس نامگذاری شده و در این روز مقدس که یادگار معمار کبیر انقلاب اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) است، ملت انقلابی ایران اسلامی و سایر ملتهای مسلمان و آزادی خواه جهان یکصدا و همزمان حمایت خود را از آزادی کامل فلسطین از چنگال رژیم سفاک و زبون صهیونیستی اعلام و یکی از بزرگترین جنایات تاریخ توسط جلادان و کودک کشان را محکوم می کنند.
امسال نیز همانند گذشته در روز جهانی قدس یکبار دیگر امت اسلامی و در رأس آن ملت ظلم ستیز ایران اسلامی با شعار "علی العهد یا قدس" بر حمایت کامل از جبهه مقاومت اسلامی و انتفاضه فلسطین تأکید کرده و با راهپیمایی در این روز، عهد خود با قدس عزیز را تجدید خواهند کرد.
شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی ضمن محکومیت شدید جنایات وحشیانه رژیم کودک کش اسراییل در غزه، از عموم اهالی غیرتمند و متدین و روزه دار آذربایجان شرقی دعوت می نماید در خیزش عظیم راهپیمایی روز جهانی قدس همگام با سایر هموطنان در حمایت از آرمان قدس شریف،‌ علیه ظلم و خشونت و اشغالگری رژیم صهیونیستی، فریاد آزادی، استقلال، حقانیت و مظلومیت سر داده و نفرت وانزجار خود را از جنایات و وحشیگری های این رژیم غاصب اعلام نمایند.
مردم شهیدپرور تبریز نیز مراسم راهپیمایی روز جهانی قدس را از ساعت ۱۰ صبح روز جمعه هشتم فروردین از مساجد و محلات از طریق مسیرهای اعلام شده بطرف مصلای اعظم حضرت امام خمینی (ره) تبریز آغاز و در ساعت ۱۱ با تجمع در سنگفرش مصلا و مقابل جایگاه مراسم، به سمت میعادگاه نماز عبادی سیاسی جمعه و استماع سخنرانی سردار علی اکبر پورجمشیدیان، معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور و اقامه نماز عبادی سیاسی جمعه به امامت نماینده محترم ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه معزز تبریز، حضرت آیت الله احمد مطهری اصل، برگزار خواهند کرد.
انتهای پیام/
خدمات رسانی رایگان متروی تبریز به مناسبت روز قدس خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار