رئیس مجمع نمایندگان استان تاکید کرد:

لزوم جلوگیری از مازوت‌ سوزی در آذربایجان شرقی

1403/12/26 - 17:33 - کد خبر: 133145 نسخه چاپی

نصر: رئیس مجمع نمایندگان استان آذربایجان‌شرقی با تاکید بر اینکه در صیانت از سلامت عمومی جامعه و جانداران نباید مماشات صورت گیرد، گفت: در شرایطی که مازوت‌ سوزی تنفس هوای سالم را از شهروندان تبریز سلب کرده است، اداره‌کل محیط‌زیست باید در خط اول مطالبه‌گری و معترض باشد و از مازوت‌سوزی جلوگیری کند.‌

به گزارش نصر، علیرضا نوین در دیدار مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان‌ شرقی اظهار کرد: برای مدیریت مصرف سوخت و کاهش آلایندگی هوا باید از بکارگیری خودروهای برقی حمایت حداکثری صورت گیرد.
وی افزود: منطقه آزاد ارس ظرفیت بالایی برای استان محسوب می‌شود و شهرداری‌ها و ادارات می‌توانند با واردات اتوبوس‌های شهری و خودروهای سواری برقی و هیبریدی و کامیون‌ها و ماشین‌آلات مهندسی در کاهش آلایندگی و اصلاح مبلمان شهری نقش ایفا نمایند.
وی با اعلام اینکه بایستی نظارت حداکثری نسبت به روند تدفین زباله‌های شهری و بیمارستانی صورت گیرد، بر تکمیل پروژه بازیافت زباله‌های سازمان پسماند شهرداری تبریز تاکید کرد.‌
به گزارش ایسنا به نقل از دفتر این نماینده؛ پیگیری استحصال غیراستاندارد از معادن استان توسط افراد فاقد صلاحیت، مقابله با واحدهای آلاینده و الزام آنان به رعایت استانداردهای زیست‌محیطی و حمایت از پیشبرد طرح‌های دوست‌دار محیط زیست از دیگر موارد مطرح در این نشست بود.
انتهای پیام/
لزوم جلوگیری از مازوت‌ سوزی در آذربایجان شرقی خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار