|
خبر/

واریز سود سهام عدالت از فردا

1403/12/25 - 22:04 - کد خبر: 133095 نسخه چاپی

نصر: رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه سهام عدالت سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر فردا (یکشنبه) همزمان با ولادت با سعادت امام حسن مجتبی (ع) آغاز می شود، گفت: سهامداران یک میلیونی، یک میلیون و ۵۱۳ هزار تومان و ۵۰۰ هزارتومانی ها، ۸۰۷ هزارتومان سود می گیرند.

به گزارش نصر، حجت‌الله صیدی با اعلام این خبر افزود: پیرو مصوبه شورای‌عالی بورس و اوراق بهادار، بخشی از سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۲ شرکت‌های سرمایه‌پذیر و برای نخستین بار منافع حاصل از سود سهام عدالت مربوط به سنوات اخیر به حساب بیش از ۴۴ میلیون سهامدار واریز خواهد شد.
وی اظهار داشت: خوشبختانه با همکاری سازمان خصوصی سازی، سود شرکت‌های غیر بورسی سهام عدالت نیز در این مرحله به حساب مشمولان واریز می‌شود.
صیدی با بیان اینکه مبلغ سود پرداختی با توجه به میزان سبد سهام عدالت هر سهامدار متفاوت خواهد بود، گفت: دارندگان سبد سهام عدالت ۴۹۲ هزار تومانی مبلغ ۷۴۴ هزار تومان، ۵۳۲ هزار تومانی مبلغ ۸۰۵ هزار تومان و سبد سهام یک میلیون تومانی مبلغ یک میلیون و ۵۱۳ هزار تومان سود دریافت خواهند کرد.
رییس سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به اینکه پرداخت سود شامل هر دو گروه سهامداران مستقیم و غیرمستقیم سهام عدالت می شود، افزود: امیدواریم با همکاری شبکه بانکی، ظرف ۴۸ ساعت کل فرایند توزیع سود به اتمام برسد.
انتهای پیام/
واریز سود سهام عدالت از فردا خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

آژانس خبری تحلیلی نصر

پژوهشیار