استاندار آذربایجان شرقی؛

ذخیره میوه شب عید به میزان کافی است

1403/12/24 - 21:00 - کد خبر: 133027 نسخه چاپی

نصر: استاندار آذربایجان شرقی گفت: میوه شب عید به میزان کافی ذخیره شده و با قیمت مناسب عرضه می‌شود.

به گزارش نصر، بهرام سرمست، امروز در حاشیه بازدید از سردخانه‌ها و مراکز ذخیره‌سازی میوه شب عید با همراهی معاون اقتصادی خود و رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، از تأمین کافی میوه و برنامه‌ریزی دقیق برای توزیع آن در ایام نوروز خبر داد.  
وی اضافه کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های ستاد تنظیم بازار، سازمان تعاون روستایی و صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان، ۴۰۰ تن پرتقال و ۳۰۰ تن سیب برای تأمین نیاز بازار شب عید ذخیره شده است.
وی ادامه داد: همچنین ۱۰۰ تن پرتقال و ۱۰۰ تن سیب به عنوان ذخیره احتیاطی در نظر گرفته شده تا در صورت افزایش تقاضا در بازار عرضه شود.  
سرمست با تأکید بر  چضرورت کنترل قیمت‌ها و توزیع عادلانه میوه شب عید افزود: تمام تلاش ما این است که مردم در ایام نوروز با کمبود و نوسان قیمت در این حوزه مواجه نشوند؛ عرضه میوه بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده و در چارچوب تنظیم بازار انجام خواهد شد.
انتهای پیام/
ذخیره میوه شب عید به میزان کافی است نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار