رئیس اتحادیه صوتی، تصویری، موبایل و دوربین مداربسته تبریز:

هیچ برند موبایلی در تبریز نمایندگی ندارد | مردم فریب نخورند

1403/12/23 - 21:50 - کد خبر: 132996 نسخه چاپی

نصر: رئیس اتحادیه صوتی، تصویری، موبایل و دوربین مداربسته تبریز با بیان اینکه هیچ برند موبایلی در تبریز نمایددگی ندارد؛ گفت: در سال‌های اخیر برخی فروشگاه‌ها از عنوان نمایندگی استفاده کرده بودند که با ورود اتحادیه این عنوان « نمایندگی» حذف شدند.

به گزارش نصر، رضا نجفی در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش چشمگیر اعضای این اتحادیه در این دوره از اتحادیه، گفت: در حالی که در ابتدای فعالیت ما، حدود ۸۰۰ عضو دارای پروانه کسب در این اتحادیه فعالیت می‌کردند، اکنون این تعداد به ۳ هزار عضو رسیده است.
وی افزود: حدود ۶۵ درصد از اعضای این اتحادیه را فعالان حوزه موبایل تشکیل می‌دهند.

نبود نمایندگی رسمی برندها در تبریز
رئیس اتحادیه صوتی و تصویری تبریز با بیان اینکه پس از تحریم‌ها، هیچ برند رسمی تلفن همراه در تبریز نمایندگی ندارد، اظهار کرد: موضوع گارانتی در مرحله دوم اهمیت قرار دارد و آنچه در درجه اول اهمیت دارد، وارانتی یا همان امکان تعویض کالا است که متأسفانه در ایران وجود ندارد.
وی به خریداران توصیه کرد: در هنگام خرید، حتماً به تاریخ گارانتی و همچنین وجود نمایندگی رسمی گارانتی در تبریز توجه کنند، چرا که اکثر گارانتی‌ها در تهران مستقر هستند.

تلاش برای احقاق حقوق مشتریان
نجفی با اشاره به افزایش تعداد اعضای اتحادیه و لزوم همکاری با سایر اصناف، تأکید کرد: تمام تلاش ما بر این است که با همکاری اصناف، از تضییع حقوق مشتریان جلوگیری کنیم و در راستای احقاق حقوق آنان گام برداریم.
وی افزود: به طور میانگین، هر هفته به ۸ مورد شکایت مردمی رسیدگی می‌کنیم که اغلب آن‌ها مربوط به تعمیرات است.

گرانفروشی به ندرت رخ می‌دهد
رئیس اتحادیه صوتی و تصویری تبریز با بیان اینکه گرانفروشی به ندرت در این صنف رخ می‌دهد، گفت: حاشیه سود این صنف حدود ۷ درصد است و با توجه به نظارت‌های مستمر، تخلفات در این زمینه بسیار محدود است.
انتهای پیام/
هیچ برند موبایلی در تبریز نمایندگی ندارد | مردم فریب نخورند نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار