مدیرکل کمیته امداد امام خمینی استان:

هشت هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال زایی به مددجویان آذربایجان شرقی پرداخت شد

1403/12/19 - 14:49 - کد خبر: 132682 نسخه چاپی

نصر: مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجان شرقی از پرداخت هشت هزار میلیارد ریال تسهیلات کم بهره اشتغالزایی به مددجویان تحت پوشش این نهاد خبرداد.

به گزارش نصر، غلامعلی ملامهدی روز یکشنبه در حاشیه رزمایش کمک مومنانه در بستان آباد در گفت و گویی اظهار کرد: همچنین امسال یک هزار و ۲۷۸ واحد مسکونی با همکاری بنیاد مسکن و بسیج سازندگی برای افراد تحت پوشش این کمیته در استان ساخته شده است.
وی افزود: برای مستمری بگیران این کمیته نیز در سال جاری ۱۰ هزار میلیارد ریال مستمری پرداخت شده است.
ملا مهدی از همت والای خیران استان گفت و افزود: در سال جاری و با حمایت خیران استان از خانواده کمیته امداد استان، یک هزار و ۴۸۰ نفر از دانشجویان تحت پوشش و ۴۴۰ نفر از نخبگان کمک هزینه تحصیلی و معیشتی دریافت کرده اند.
وی به کمک های جمع آوری شده از مراکز نیکوکاری نیز اشاره کرد و گفت: در سالجاری از ۳۲۰ مرکز نیکوکاری استان هفت هزار میلیارد ریال کمک جمع آوری و بین نیازمندان توزیع شده است.
وی میزان زکات و صدقه جمع آوری شده در استان در سالجاری را یکهزار و ۴۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد.
یک هزار بسته معیشتی به ارزش ۱۵ میلیارد ریال که به همت خیران شهرستان بستان آباد و کمیته امداد امام خمینی (ره) تهیه شده بود در رزمایش کمک مومنانه در بین افراد تحت پوشش این کمیته توزیع شد.
انتهای پیام/
هشت هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغال زایی به مددجویان آذربایجان شرقی پرداخت شد خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار