دیدار مردم آذربایجان‌شرقی با رهبر معظم انقلاب/

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی: مرزهای استان همواره مبتنی‌بر امنیت پایدار و دوستی خواهد بود

1403/11/29 - 12:40 - کد خبر: 131410 نسخه چاپی

نصر:  نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تاکید کرد: آذربایجان قهرمان به تعبیر نغز و ماندگار رهبر معظم انقلاب، به عنوان«سر ایران» به تناسب نقش بی بدیلش در تحولات سیاسی و عقیدتی ایران، همواره مورد طمع دشمنان داخلی و خارجی بوده و هست و در مقطع حاضر بخشی از متوهمین سبک مغز و فریب خورده به دنبال فتنه‌هایی در مرزهای آذربایجان هستند که با اطمینان خاطر با صدای برخاسته از غیرت و بصیرت ویژه آذری اعلام می‌کنیم این مرز همواره مرز همدلی، دوستی و آرامش، مبتنی بر امنیت پایدار خواهد بود.

به گزارش نصر، حجت الاسلام و المسلمین احمد مطهری اصل روز دوشنبه در دیدار مردم آذربایجان‌شرقی با رهبر معظم انقلاب به مناسبت قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز، اظهار کرد: ضمن تاکید قاطع بر حفظ تمامیت ارضی ایران و تمامی همسایگان، جوانان غیور و مرزبانان جان برکف آماده‌تر از هر زمان با اندک اشاره فرماندهی معظم کل قوا آماده ایفای نقش غیرتمندان اسطوره ای از ستارخان تا باکری‌های قهرمان هستند و با عنایت حضرت ولیعصر، دشمنان ایران عزیز را لگدمال کرده وبه زباله دان تاریخ خواهند انداخت.
وی ضمن سلام و تحیات به ساحت امام زمان(عج) و با درود به امام شهیدان و شهدای پاکباز انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، امنیت، سلامت و خدمت و تقدیم سلام محضر امام خامنه‌ای، گفت: جمع عاشق حاضر، به نمایندگی از عشاق دلباخته آذری، رئیس جمهور محترم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استاندار آذربایجان شرقی، مدیران استانی، چهره های شاخص روحانیت مبارز استان در رأسشان پدر معنوی استان آیت الله آل هاشم به همراه جمعی از استادان حوزه‌های علمیه، فرمانداران ائمه محترم جمعه، فرماندهان نیروهای مسلح، خانواده‌های شهدا، جانبازان، ایثارگران، رزمندگان عاشورایی دفاع مقدس، جمعی از دانشگاهیان، دانشجویان، فرهنگیان، دانش آموزان، کارگران، کارآفرینان و جمعی از اصناف استان که آرزوی دیدار سالانه حیات‌بخششان را در سینه می پرورانند پس از گذشت ۴۷ سال از یوم الله ۲۹ بهمن تبریز قهرمان و پیشران، عاشقانه این جمع پرشور را همراه با خانواده شهدای خدمت از استان ما تشکیل داده اند.
وی ادامه داد: رهبر عزیز، روز ۳۰ ام اردیبهشت ماه، شهادت رئیس جمهور مجاهد، رئیسی عزیز، امام جمعه محبوب، موفق و معتبر تبریز، شهید بزرگوار حاج آقای آل هاشم رضوان الله علیه، استاندار جوان و جهادی، شهید مالک رحمتی، دیپلمات انقلابی و مجاهد شهید امیر عبدالهیان و همراهان محترمشان علاوه بر کشور عزیزمان، استان آذربایجان‌شرقی را با خسارتی بزرگ و جبران ناپذیر مواجه ساخت.
مطهری اصل افزود: ولی امت حزب اللهی و حاضر در صحنه و پیشتاز آذربایجان با بدرقه بی نظیر شهدای خدمت و تشییع حماسی و تاریخی امام جمعه خدوم شهید و استاندار جوان و جهادی، زمینه ساز حماسه ای ملی در کشور برای جبران بخشی از مظلومیت شهید رئیسی شدند که امیدواریم گامی کوچک در جهت کاهش آلام و سرور خاطر پدر حکیم و رهبر عزیزمان شود و افزون بر حماسه امت بصیر آذربایجان تاریخ ساز، با تلاش مدیران محترم و نماینده حضرت عالی در راستای اطاعت از فرمان مطاع رهبر حکیم‌مان کوچیکترین خللی در روند خدمتگذاری و اداره امور استانمان پدید نیامد.
وی اظهارکرد: فریضه شکوهمند نماز جمعه یکی از جلوه‌های سیاسی اسلام و رسانه‌ای قوی و کارآمد برای مطالبه گری، روشنگری و افزایش بصیرت در سطح عموم مردم به ویژه دلباختگان امام راحل و رهبر عزیزتر از جانمان هست، به همین منظور ارتقای کیفی علمی و سیاسی خطبه های نماز جمعه در استان به ویژه مرکز استان را دنبال می‌کنیم تا اشاره حکیمانه حضرتعالی را محقق سازیم.
وی ادامه داد: همگام با سراسر کشور در راستای جاانداختن نماز جمعه به عنوان قرارگاه مرکزی جهاد تبیین و فعالیت‌های فرهنگی با رویکرد مسجد محوری، ملهم از رهنمودهای حکیمانه حضرتعالی، مرکز امور مساجد استان با شتابی قابل قبول امور ستادی استان و شهرستان‌ها را دنبال می‌کند و تا کنون 20 قرارگاه کار خود را شروع کرده اند .
وی افزود: با توجه به تاکیدات مکرر حضرتعالی بر ضرورت وحدت و همدلی مدیران ملی و استانی همان سنت حسنه دایر در زمان امام جمعه شهید و معتبرمان ادامه دارد و در دولت چهاردهم نیز مدیران استانی و نماینده حضرتعالی، با تاکید بر سیاست وفاق و وحدت ملی دولت،  همکاری و همدلی برادرانه را به رویه جاری تبدیل کرده و در راستای اقدام همه جانبه برای موفقیت در جهاد اقتصادی و تقویت مجموعه اقدامات موثر در تحقق این آرمان مقدس، میثاق‌نامه‌ای با امضای مسئولان ارشد استان برای پیگیری نظام مند برنامه‌های اقتصادی یادشده تدوین شده است.
امام جمعه تبریز اظهارکرد: پیشتازی و اولین بودن تبریز و آذری‌ها، بعد از 47 سال با پا در رکاب بودنشان مشخص است، نمونه‌اش را در جریان‌سازی اهدای جواهرات شیر زنان آذری به جبهه مقاومت وکمک های ایثارگرانه اقشار گوناگون از دلیرمردان دریادل این خطه از اهدای منزل مسکونی تا کمک‌های میلیاردی ناشی از غیرت و سخاوت مشاهده کردیم.  
وی تاکید کرد: در کنار آن نسل جوان آینده ساز کشور صحنه های نشاط انگیر و امید آفرین را در مراسم معنوی اعتکاف با رشد 67 درصدی حضور جوانان به نمایش گذاشتند و نشان دادند نسل باکری‌ها بالنده و آماده نقش آفرینی در راستای عملیاتی کردن فرمان مطاع امام خویشند.
مطهری اصل یادآور شد: برگ پایانی تجلی وحدت و بصیرت ملت فداکار آذربایجان در راهپیمایی وحدت و عزت 22 بهمن امسال بود که به حق، فرمایشات برخاسته از علم، تجربه، بصیرت الهی و مبتنی بر حکمت، عزت و مصلحت رهبر معظم انقلاب در تحلیل عمیق فتنه مذاکره با شیطان بزرگ، بر ابعاد شکوه و حماسه آن افزود و سیل بصیرت و ولایتمداری مردم عزیز را به خیابان‌ها برای تشکیل صفوف عزت و غیرت جهت ناکام ساختن دشمنان و فرح‌بخشی در دل دوستان، فرا خواند.
وی ادامه داد: ضمن شکر خاضعانه به درگاه ربوبی و تشکر با همه وجود، از ملت بزرگ و دشمن شکن ایران عزیز، از محضر انور رهبر معظم انقلاب استدعا می‌کنم در صورت صلاحدید جمع حاضر و امت متحد و بصیر ایران عزیز را با فرمایشات حکیمانه و ادعیه مستجاب بهره‌مند فرمایند.
انتهای پیام/
نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی: مرزهای استان همواره مبتنی‌بر امنیت پایدار و دوستی خواهد بود خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار