مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجانشرقی؛
۷۳ دستگاه اتوبوس در قالب کاروان دیدار با رهبر معظم انقلاب به تهران اعزام شدند
1403/11/29 - 09:55 - کد خبر: 131385
نسخه چاپی
نصر: مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی گفت: به مناسبت گرامیداشت قیام ۲۹ بهمن مردم تبریز، ۳۷ دستگاه اتوبوس ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری استان در قالب کاروان دیدار با رهبر معظم انقلاب به تهران اعزام شدند.
به گزارش نصر، اورجعلی علیزاده، روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این تعداد اتوبوس بیش از ۲ هزار نفر از مشتاقان دیدار با رهبر معظم انقلاب را از عصر روز گذشته به تهران منتقل کردند.
وی اظهار کرد: این اداره کل در راستای وظایف ذاتی خود برای خدمت رسانی به مردم استان این اتوبوس ها را برای انتقال مردم به تهران در نظر گرفته بود که حرکت آن ها از ساعت ۱۹ روز گذشته شروع شد و صبح امروز بدون هیچ مشکلی مسافران را به مقصد رساندند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی گفت: به منظور جلوگیری از خرابی و بروز حادثه به اتوبوس ها، این اداره کل و پلیس راه استان به همکاری انجمن صنفی شرکت های حمل و نقل مسافری بازدیدهای فنی از اتوبوس ها را انجام دادند.
علیزاده، ادامه داد: با وجود اینکه کارشناسان طبق چک لیست های مربوطه سلامت فنی اتوبوس ها را تایید کرده بودند، چهار دستگاه اتوبوس معین نیز به دنبال این اتوبوس ها ارسال شد تا اگر به هر دلیلی اتوبوسی نتوانست کار انتقال مسافران را انجام دهد، مسافران از طریق اتوبوس معین به مقصد منتقل شوند و کسی از این دیدار جا نمانند.
وی یادآور شد: رانندگان این اتوبوس ها، آموزش های لازم را دریافت کرده بودند تا مسافران را در کمال صحت و سلامت به مقصد برسانند و پس از دیدار با رهبر معظم انقلاب دوباره آن ها را به تبریز برگردانند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی گفت: مجمتع های بین راهی و نمازخانه های موجود در مسیر نیز طبق بررسی های انجام شده از مسافران پذیرایی و به آنان خدمات رسانی کردند.
علیزاده، با تاکید بر اینکه ۱۰۰ دستگاه ماشین آلات سبک و سنگین راهداری نیز در مسیر این کاروان جهت امدادرسانی احتمالی حضور داشتند، افزود: ناوگان حمل و نقل عمومی آذربایجان شرقی در برهه های مختلف از جمله ایام اربعین، دهه پایانی ماه صفر و سایر مناسبت ها، کار جابجایی مسافران را انجام می دهند.
دیدار مردم تبریز با رهبر معظم انقلاب به مناسب سالروز قیام ۲۹ بهمن تبریز از ساعتی پیش آغاز شده است.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا