یعقوب هوشیار؛

فاز اول خط ۲ متروی تبریز به بهره‌برداری می‌رسد

1403/10/22 - 17:39 - کد خبر: 128957 نسخه چاپی

نصر: شهردار تبریز با تاکید بر تسریع عملیات اجرایی ایستگاه‌های خط ۲ مترو تبریز گفت: برابر وعده‌ قبلی تلاش داریم سال آینده، فاز اول خط ۲ به بهره‌برداری برسد.

به گزارش نصر، یعقوب هوشیار امروز در بازدید از ایستگاه شماره سه خط ۲ متروی تبریز اظهار داشت: خط ۲ متروی تبریز به طول ۲۲/۴ کیلومتر و با ۲۰ ایستگاه غرب تبریز را به میدان بسیج متصل می‌کند.وی با اشاره به اتمام حفاری فاز اول خط در سال گذشته، افزود: این خط در سه فاز تعریف و اجرایی شده است که تا کنون در فازهای اول و دوم ۱۵ کیلومتر حفاری انجام شده است.
شهردار تبریز متذکر شد: حفاری فاز اول خط ۲ متروی تبریز به طول ۱۰ کیلومتر و با ۸ ایستگاه، از قراملک تا میدان دانشسرا به اتمام رسیده و عملیات احداث سازه اصلی ایستگاه‌ها در حال انجام است که از این ۸ ایستگاه. پنج مورد بهره برداری و جذب مسافر خواهند داشت و سه ایستگاه در ابتدای بهره برداری عبوری خواهند بود که به مرور و همزمان با بهره‌برداری تکمیل خواهند شد.هوشیار با تاکید بر تسریع عملیات اجرایی ایستگاه‌های خط ۲ مترو بیان داشت: برابر وعده‌ قبلی تلاش داریم سال آینده، فاز اول خط ۲ به بهره‌برداری برسد.وی همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره آغاز عملیات حفاری خط ۳ متروی تبریز یادآور شد: خط ۳ قطار شهری تبریز به طو۱۰ کیلومتر و با ۱۰ ایستگاه، فرودگاه تبریز را به پایانه مسافربری برون‌شهری متصل می‌کند.
شهردار تبریز ادامه داد: دستگاه‌های حفار خط یک مترو به نام‌های سهند و سبلان، در شفت خروجی خط ۳ واقع در پایانه مسافربری تبریز اورهال شده و از ماه آینده عملیات حفاری این خط به صورت دو تونله آغاز می‌شود. وی خاطرنشان کرد: تکمیل خط یک متروی تبریز، بهره‌برداری از فاز اول خط ۲ در سال آینده و همچنین آغاز حفاری خط سه مترو در دوره فعلی مدیریت شهری، اقدامی بی‌سابقه در تاریخ عمرانی شهرداری تبریز است. هوشیار در پایان افزود: دولت به تعهدات خود در قبال قطار شهری تبریز عمل کرده و با تسریع وصول فاینانس خارجی، خط ۲ متروی تبریز نیز در سریع‌ترین زمان ممکن به‌بهره‌برداری برسد.
انتهای پیام/
فاز اول خط ۲ متروی تبریز به بهره‌برداری می‌رسد خبرگزاری فارس

ثبت نظر

نمایش 3 نظر

پاسخ   حسن   ماه پیش  

خط یک کی به بهره برداری کامل میرسه و تکمیل میشه؟
الان خط یک سرعت حرکت کمی داره و در بعضی مسیر بصورت تک خطه حرکت میکنه!!

پاسخ   محمد   ماه پیش  

با عرض سلام و خسته نباشید و خدا قوت خدمت شما مسئولان عزیز، بنده پیشنهادی راجع به معضل ترافیک شهرک ولیعصر و در کل شرق تبریز داشتم، بنده یک مسیر جدید پیشنهاد دارم که امیدوارم مسئولان مورد بررسی و در صورت صلاحدید به انجام برسانند، مسیر پیشنهادی بنده از مبدا میدان ولی امر، شهرک رشدیه، فهمیده، بعثت، میدان بهارستان، چهار راه شریعتی، مخابرات، سه راهی ولیعصر، ملکی تبریز، فلکه پرواز، فلکه فردوس و در نهایت ایستگاه ائل گولی می باشد که هم با دو خط یک و دو و نیز اتوبوس سریع السیر تقاطع داشته و هم معضل ترافیک شهرک ولیعصر را سامان می بخشد

پاسخ   سعید   ماه پیش  

یاشاسن هوشیار شهردار کاری و مدیر
پژوهشیار