رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

پژوهش و تحقیق در کشور ما به رسمیت شناخته نشده است

1403/10/18 - 12:44 - کد خبر: 128717 نسخه چاپی

نصر: رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: در کشور ما علیرغم پیشرفت‌های خوبی که صورت گرفته اما هنوز تحقیق و پژوهش به رسمیت شناخته نشده است.

به گزارش نصر، احمد رضا جودتی، سه شنبه، ۱۸ دی ماه، در نخستین نمایشگاه کشوری رینوتکس سلامت( رینوهلث ۲۰۲۴) در محل پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز افزود: در مواقع بروز مشکلات در سطوح کلان و ملی باید از محققان آن عرصه دعوت کنیم تا ایده‌های خود را ارائه دهند به عنوان مثال اکنون بسیاری از شهرها با آلودگی هوا مواجه هستند که باید در این زمینه فکری بیاندیشیم.
وی با بیان اینکه تحقیق هزینه بر است، ادامه داد: تحقیقات در دانشگاه و مراکز غیر دانشگاهی باید ادامه دار باشد؛ بسیاری از کشورها در سال ۲۰۲۴ برای توسعه تکنولوژی هزینه‌های زیادی را صرف کردند برای نمونه کشور ترکیه در سال گذشته میلادی در این زمینه ۳۵ میلیارد دلار هزینه کرده است. 
عزیز جوانپور، مدیر کل حوزه استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: امسال نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی(رینوتکس) به صورت یک‌جا برگزار نشده و برگزاری آن به دانشگاه‌ها محول شده اس و، سعی می‌کنیم دبیرخانه دائمی این نمایشگاه را نیز در خود دانشگاه‌ها مستقر کنیم.
خسرو ادیب کیا، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه افزود: نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی برای اولین بار در سال ۱۳۸۴ تحت عنوان نمایشگاه فناوری‌های پیشرفته برگزار شد که با ۹ سال وقفه برای دومین بار در سال ۱۳۹۳ برگزار شد، در سال ۱۳۹۶ نیز با عنوان نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی نامگذاری شد.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه ایده و محصولات دارویی، زیست فناوری، طب سنتی، واکسن و هوش مصنوعی جذب و به نمایشگاه گذاشته شده است. 
وی جذب و پرورش ایده‌های نوآورانه، ایجاد بستری مناسب برای شبکه سازی بین فناوران، شناسایی و حمایت از فناوری‌های برتر و شناسایی نیازهای صنعت و دانشگاه و تلاش برای رفع آنها را از اهداف این نمایشگاه برشمرد.
وی خاطرنشان کرد: پنج حوزه برای جذب ایده در این نمایشگاه اعم از ایده‌های دانش آموزی، فناورانه دانشجویی، هئیت علمی و فناوران غیر هئیت علمی، سرمایه گذران، محصولات فناورانه و نیازهای دانشگاه در صنعت در نظر گرفته شده بود.
ادیب کیا با بیان اینکه ۱۵۵ پروپوزال دریافت کرده بودیم که ۱۲۲ مورد از آن در غربالگری اولیه انتخاب شده و در این نمایشگاه به عرصه نمایش گذاشته می‌شوند، گفت: تأمین کنندگان و حامیان سیستم سلامت در چهار روز در کنار فناوران خواهند بود.
معاون تحقیقات و فن آوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: ارتباط بین دانشگاه و صنعت سالیان سال مورد بحث است و قانون جهش تولید راهکار مفید و کاربردی است که به این ارتباط کمک می‌کند.
به گزارش ایسنا، نمایشگاه رینو هلث ۲۰۲۴ از ۱۸ الی ۲۱ دی ماه از ساعت ۱۰ الی ۱۷ ظهر در محل پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم‌پزشکی تبریز در حال برگزاری است.
انتهای پیام/
پژوهش و تحقیق در کشور ما به رسمیت شناخته نشده است خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار