معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده؛

توانمندسازی خانواده‌ها در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی باید در اولویت قرار گیرد

1403/10/15 - 13:14 - کد خبر: 128488 نسخه چاپی

نصر: معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه دانش‌آموزان در فناوری‌ها پیشگام هستند، گفت: توانمندسازی خانواده‌ها در مواجهه با آسیب های اجتماعی باید در اولویت باشد.

به گزارش نصر، زهرا بهروز آذر روز شنبه درگردهمایی روسای ادارات انجمن اولیا و مربیان در اردوگاه شهید باهنر اظهار کرد: خانواده در بند ۱۰ قانون اساسی مورد توجه قرار گرفته است و باید قوانین و مقرارتی در کشور در راه تحکیم خانواده تصویب شود.
وی ادامه داد: این قوانین در راستای تسهیل در تشکیل خانواده باشد که اجرای این بند یا مورد توجه قرار نگرفته یا کمتر به آن توجه شده است.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه در برنامه‌های پنج ساله از جمله برنامه هفتم پیشرفت به موضوع خانواده توجه شده است، افزود: در حوزه خانواده قانون کلان داریم و در مرحله اجرا دچار مشکل هستیم و به این موضوع کمتر پرداخته ایم از این رو باید همه کمک کنیم تا در چهار سال آینده تعلیم و تربیت را به جایگاه خود بازگردانیم.
بهروز آذر تاکید کرد: معتقدیم عمده تربیت کودک در ۶ سال اول زندگی آن در خانواده انجام می شود و احساس امنیت و اطمینان به افراد در خانواده شکل می‌گیرد.
وی بیان داشت: خانواده باید امروز توانمند و به سواد رسانه تجهیز شود تا همه اعضای خانواده بتوانند اخبار دروغ را تشخیص دهند. باید مسئله توانمندسازی خانواده‌ها مطرح کنیم.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به نسل زد و نسل آلفا اشاره کرد و گفت: نسل آلفا از زمانی که متولد شده‌اند با اینترنت سرو کار دارند و آموخته‌اند که پاسخ همه سوالات خود را از صفحات امن و ناامن اینترنت بدست آورند. همواره خانواده‌ها پیشگام فرزندان بودند اما این بار این نسل در بحث فناوری جلوتر هستند بنابراین توانمندسازی خانواده‌ها اهمیت دارد.
بهروزآذر گفت: ارزش‌های انسانی از جمله وفاداری و خداباوری فقط در خانواده و میان اعضای خانواده وجود دارد و فرزندان باید از این کانون بیاموزند.
وی با بیان اینکه همچنین با نسل بتا روبرو هستیم، توضیح داد: این نسل با هوش مصنوعی سروکار دارد اما همچنان عصاره انسانیت در جایی جز خانواده پیدا نمی شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید براینکه ما در کنار انجمن اولیا و مربیان هستیم تا خانواده ها توانمند شوند، گفت: اکنون سازمان ملل چهار بحران در خانواده ها را پیش بینی کرده است که چهار بحران در عرصه های فناوری جدید، تغییرات اقلیمی، فرزندآوری و جمعیت و مهاجرت است و در این بحران‌ها باید خانواده‌ها را توانمند کنیم تا عاملیت را به خانواده ها بازگردانیم.
بهروز آذر با بیان اینکه پیشگیری از آسیب های اجتماعی یکی از مسائل مهم کشور است، توضیح داد: در این راستا باید خانواده را مورد توجه قرار داد چرا که خانواده‌ها و مادران اولین افرادی هستند که متوجه سیگار کشیدن و مصرف مواد مخدر توسط دانش آموزان شوند و بسیاری از موضوعات در خانواده ها از خشونت در میان خانواده ها نشات می گیرد و باید به خانواده‌ها در راستای کنترل خشم آموزش داده شود.
انتهای پیام/
توانمندسازی خانواده‌ها در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی باید در اولویت قرار گیرد خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار