مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار شهرداری تبریز خبر داد:

بررسی و رفع مشکلات نرم‌افزار تخصصی باربرگ

1403/10/02 - 09:31 - کد خبر: 127724 نسخه چاپی

نصر: مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار شهرداری تبریز از بررسی و رفع مشکلات نرم‌افزار تخصصی باربرگ و همچنین مشکلات ارتباطی این سازمان خبر داد.

به گزارش نصر، احمد زارعی در حاشیه جلسه‌ با حضور محمدرضا کاظمی، مدیر عامل سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تبریز اظهار کرد: طی جلسه‌ای با کارشناسان سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تبریز مقرر شد مشکلات ارتباطی سازمان حمل و نقل بار شهرداری تبریز احصا و رفع شود.  
وی افزود: مسائل مربوط به آنتی‌دهی شبکه ارتباطی و تجهیز سازمان حمل و نقل بار به فناوری نوین فیبر نروی نیز در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت.  
مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار با اشاره به رفع مشکلات نرم افزار باربرگ نیز گفت: همچنین در این دیدار مقرر شد مشکلات نرم‌افزار تخصصی باربرگ نیز توسط کارشناسان سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تبریز احصا و رفع شود.  
وی ادامه داد: هوشمندسازی ارائه خدمات به وانت‌بارها و همچنین باراندازهای سطح شهر در برنامه کاری سازمان حمل و نقل بار شهرداری تبریز قرار  دارد.
انتهای پیام/
بررسی و رفع مشکلات نرم‌افزار تخصصی باربرگ نصر

ثبت نظر

نمایش 2 نظر

پاسخ   علی تجریشی   ماه پیش  

سلام من خواستم باربرگ بگیرم رفتم داخل سایت دکه سبز واسم باربرگ زدن با قیمت خوب مشکل رفع مسدودی من هم حل شد کامل

پاسخ   امیر   9 ماه پیش  

برای باربرگ که میگین باید راننده وارد کنه وراننده سواد رسانه ای ندارد چه خاکی توسرش بریزه
پژوهشیار