استاندار اردبیل مطرح کرد:

فاصله قابل توجه حوزه بهداشت و درمان استان اردبیل با میانگین کشوری

1403/10/01 - 22:54 - کد خبر: 127711 نسخه چاپی

نصر: استاندار اردبیل با اشاره به فاصله قابل توجه زیرساخت‌ها، نیروهای انسانی متخصص و... در حوزه درمان و بهداشت استان با میانگین کشوری، گفت: باید تربیت نیروی انسانی متخصص طبق ضوابط و نیازمندی‌ها در دستور کار دانشگاه‌ها باشد و تکمیل بیمارستان‌های نجف‌زاده و ۱۰۰۰ تخت‌خوابی، توسعه بیمارستان مشکین‌شهر و ۳۸ پروژه این حوزه در اولویت وزارت بهداشت قرار گیرد.

به گزارش نصر، مسعود امامی یگانه در آیین تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اظهار کرد: حوزه درمان و بهداشت استان اردبیل فاصله قابل توجهی در زیرساخت‌ها، نیروهای انسانی متخصص و... با شاخص‌ها و میانگین کشوری دارد و این حوزه با چالش‌های جدی مواجه است که باید با تلاش شبانه‌روزی، رضایت‌مندی به بیماران و خانواده‌هایشان با سعه صدر برگردانده شود.
وی با بیان اینکه تسهیل اصلاح فرایندهای سرمایه‌گذاری انگیزه را در سرمایه‌گذاران بخش سلامت افزایش می‌دهد، افزود: حمایت از بخش خصوصی در ایجاد زیرساخت‌ها و رفع بخشی از  دغدغه‌ها می‌تواند بار سنگینی از دوش دولت بردارد.
استاندار اردبیل کمبود نیروهای متخصص و فضای آموزشی در شهرستان و مرکز استان را از دیگر مشکلات حوزه سلامت برشمرد و گفت: دانشگاه‌ها باید نیروی انسانی متخصص را طبق ضوابط و نیازمندی‌های بیمارستان‌ها و حوزه بهداشت آموزش دهند.
وی تسهیل امور و فرایند سرمایه‌گذاری را از وظایف دولت محلی دانست و افزود: نباید رئیس دانشگاه و همچنین سرمایه‌گذاران بخش خصوصی دغدغه اداری و بروکراسی داشته باشند بلکه این وظیفه دستگاه‌های اجرایی متولی است که مشکلات آن‌ها را حل کنند.
امامی یگانه با اشاره به اینکه دغدغه دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور، ارتقای شاخص‌های سلامت است، تصریح کرد: کمبود نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان نارضایتی را به‌دنبال دارد که باید برای تربیت نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز اقدام موثر و جدی صورت گیرد.
وی همچنین کمبود کمی و کیفی تخت بیمارستانی را از جمله مشکلات جدی در بخش درمان استان اردبیل اعلام کرد و گفت: برای تأمین کمبود تخت‌های مورد نیاز در این حوزه تکمیل بیمارستان ۵۲۴ تخت‌خوابی نجف‌زاده اردبیل و نیز احداث بیمارستان ۱۰۰۰ تخت‌خوابی اردبیل باید در اولویت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی قرار گیرد.
استاندار اردبیل ادامه داد: این پروژه‌ها با اعتبار استانی قابل اجرا نیست و علاوه بر این ۲ پروژه، افزایش تخت‌های بیمارستان مشکین‌شهر و ۳۸ پروژه در حال اجرا باید به جد پیگیری و مورد توجه قرار گیرد.
امامی یگانه با بیان اینکه این نارسایی‌ها و کاستی‌ها یک روزه به وجود نیامده، گفت: همچنین اصلاح فرایند ارائه خدمات و بهره‌گیری درست از سازمان‌های بیمه‌گر و نظارت بر تأمین و توزیع دارو نیز میزان نارضایتی‌ها را کاهش می‌دهد.
گفتنی است، در این آیین ضمن قدردانی از خدمات علی محمدیان اردی، بهزاد داورنیا به‌عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی اردبیل معرفی شد.
انتهای پیام/
فاصله قابل توجه حوزه بهداشت و درمان استان اردبیل با میانگین کشوری نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار