اندر احوالات خبرنگاری/
بنرهای تاریخ گذشته کرونا؛ میراث جاودان شهرداری
1403/09/09 - 11:19 - کد خبر: 125514
نسخه چاپی
نصر: کرونا آمد و سه سال از عمر و جوانیمان را با ماسک های فیلتر دار و دستمال و اسپری الکلی گره زد، قلب هایمان را با تصرف عزیزانمان شکست و هنوز هم که هنوز است، ملت هر ویروسی را به جد و آباد کووید-۱۹ بند می کنند و با وزش نسیم در هوای آزاد و عطسه یک بنده خدا در فضای بسته، ویروسی پدر صلواتی از ناکجا به حلقوم ما میفتد و در تمام فصول حناق می گیریم! حال که دستمان هم به جایی بند نیست، این سرماخوردگی های وقت و بی وقت را به خیک کووید می بندیم...
به گزارش نصر، در این میان، ملت که می خواهند گذشته را فراموش کنند و زندگی و آسودگی خیالشان را به قبل از سال ۹۸ برگردانند، بنر هشدار های رنگ باخته آن دوران در ایستگاه های اتوبوس، به روی ملت دهن دره کرده و آن زخم های التیام نیافته را می شکافند. این واقعیت تلخ با همه اینکه، ازخود گذشتگی پرستاران این کشور را یادآوری می کند اما تنها تصویر رنگ پریده ای از یک دوره زندگی سخت را نشان می دهد که به نظر اگر به یاد این بزرگواران طرح و برنامه دیگری ریخته شود، خیلی شایسته تر است.
لذا گفتیم حال که شهرداری منطقه تاریخی و فرهنگی هشت تبریز، قلمو به دست گرفته و جهت زیبا سازی منطقه با نقاشی دیواری بوستان آب و آتش و زیباسازی برخی مناطق چشم نوازی می کند و با سنگ فرش خیابان های منطقه، دل تاریخ دوست مردم را به تصویر درستی از یک شهر اصیل شاد میکند، در وادی رسانه پیشنهاد کنیم جارویی هم بردارد و زباله های تاریخ نهض کرونا را از ایستگاه های رنگ پریده اتوبوس های منطقه بزداید و به جای این تصاویر باطل و منقضی، امید و رنگ را به ایستگاه های اتوبوس ودیعه دهد.
ایستگاه های اتوبوس فضاهایی هستند که در روحیه دهی عمومی، می توانند تاثیر گذار باشند و اینکه شرکت واحد اتوبوسرانی تبریز، بی توجه به دیوار های آنها، چشم بر بنر های رنگ پریده و پاره، شیشه های شکسته و شیار های پر از زباله، نیمکت های کج و معوج بپوشد، در شان مردم تبریز و شهر تبریز نیست. امروز که پیاده راه خاقانی سنگفرش زیبایی به تن کرده، جا دارد ایستگاه های اتوبوس اش هم متناسب با این اصالت، رنگ و طراوت جدیدی بگیرند.ملت ما با همه اصالت، هنر و فرهنگ خود، شایسته آن است که این هنر را در همه زمینه های شهری خود شاهد باشند.
انتهای پیام/
فائزه بنی نصرت