مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی؛
اجرای برنامه هفتم توسعه نیازمند تعامل دستگاهها و برنامهریزی دقیق است
1403/07/28 - 15:30 - کد خبر: 123020
نسخه چاپی
نصر: مدیر کل بیمه سلامت آرذبایجانشرقی اجرای درست و متناسب برنامه هفتم توسعه در حوزه سلامت را منوط به تعامل دستگاههای ذیربط، برنامهریزی دقیق و همت والای مدیران و مسئولان این حوزه عنوان کرد.
به گزارش نصر، وحید مجیدی در نشست فصلی ستاد اجرایی برنامه پزشک خانواده روستایی اظهار کرد: با توجه به تخصص و دغدغۀ رئیس دولت چهاردهم در حوزه سلامت به نظر میرسد که در برنامه هفتم توسعه، مسئولیت وزارت بهداشت و به تبع آن مسئولیت بیمه سلامت به عنوان زیرمجموعۀ وزارت سنگینتر از پیش خواهد بود.
وی افزود: مطابق برنامه هفتم توسعه پزشک خانواده برای تمامی صندوقها باید تا پایان سال مستقر شوند و این موضوع نیازمند تعامل سازمانهای مرتبط، مثل دانشگاههای علوم پزشکی، بیمه سلامت، نظام پزشکی و ... با یکدیگر است.
دکتر مجیدی در این جلسه که با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده علوم پزشکی مراغه و سراب برگزار شد با اشاره به پرداخت مطالبات روستایی تا پایان شهریورماه 1403 گفت: بیش از یک میلیون و صد هزار نفر از جمعیت روستایی آذربایجان شرقی تحت پوشش صندوق روستایی بیمه سلامت هستند و باقی افراد یا تحت پوشش دیگر صندوقهای بیمه سلامت و یا تحت پوشش بیمههای دیگر هستند که به صورت بیمهای خدمات دریافت میکنند.
مدیر کل بیمه سلامت آذربایجان شرقی تأکید کرد: در حال حاضر240 مرکز جامع سلامت روستایی در استان مشغول خدماترسانی هستند که از این تعداد 211 مرکز مربوط به دانشگاه علومپزشکی تبریز، 12 مرکز مربوط به دانشکده پزشکی مراغه و 17 مرکز مربوط به دانشکده پزشکی سراب هستند که مطالبات آنها لغایت شهریور ماه 1403 تمام و کمال به دانشگاهها پرداخت شده است.
دکتر مجیدی افزود: بالغ بر 100 میلیارد تومان نیز در 6 ماهه اول 1403 به صورت علیالحساب از بابت صندوق روستاییان به دانشگاه علوم پزشکی تبریز و دانشکدههای پزشکی استان پرداخت شده است که امیدواریم این تأمین اعتبارات بهموقع و منظم کمک کند تا مراکز در اجرای دستورالعملهای تفاهمنامه روستایی با مشکل مواجه نشوند.
بر اساس این گزارش، در این نشست، رؤسا و مدیران دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکی مراغه و سراب نیز ضمن ارائه آمار پرداخت مطالبات پزشکان و نیروهای انسانی طرف قرارداد به طرح مشکلات و موانع پیشروی طرح پزشک خانواده روستایی پرداختند.
گفتنیست در این جلسه، دکتر وحید مجیدی در خصوص اتخاذ تصمیمات و تمهیدات متناسب برای تغییر نوع بیمه از صندوق روستایی به صندوق بیمه ایرانیان با توجه به ضوابط اصلاح ساختار جغرافیایی تأکید کرد و گفت: برای اصلاح ساختاری جغرافیایی ساکنین شهرهای زیر 20هزارنفر که براساس آخرین تقسیمات کشوری طی سنوات مختلف به بالاتر از 20هزار نفر جمعیت رسیدهاند و همچنین روستاهایی که به شهرهای مذکور ملحق شدهاند، نیازمند تعامل بیشتر بیمه و دانشگاه هستیم تا با تبعات اجتماعی کمتری مواجه شویم.
انتهای پیام/
نصر