معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی؛

بازارچه‌های مرزی «صنم‌بلاغی» و «ساری‌سو» واردات‌محور است

1398/10/26 - 13:15 - کد خبر: 12241 نسخه چاپی

نصر: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: ۷۶ درصد واردات بازارچه‌های مرزی این استان از طریق «صنم‌بلاغی» و «ساری‌سو» در شمال استان انجام می‌شود.

به گزارش نصر به نقل از ایرنا، بهنام شهدی امروز در جلسه بررسی مسائل و مشکلات مرزنشینان و پیله‌وران استان، افزود: باقی واردات بازارچه‌های مرزی آذربایجان‌غربی از طریق «تمرچین»، «رازی» و «سرو» انجام شده و ۸۷ درصد صادرات این بازارچه‌ها نیز از «کیله» سردشت و «تمرچین» پیرانشهر انجام می‌شود.
وی با اشاره به مشکل مرزنشینان و پیله‌وران و موانع این قشر برای واردات، اظهار داشت: مسئله سهیمه ارزی اختصاص‌یافته به این استان در حال پیگیری است تا در صورت تایید، اعتبار بیشتری برای پیله‌وران این استان تخصیص یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی گفت: شناور کردن سهمیه ارزی طبق قانون امری قابل اجرا نیست ولی می‌توان به تعداد کارت‌های پیله‌وری فعال در هرمنطقه، به آن بخش سهیمه بیشتری اختصاص داد.
وی تاکید کرد: بررسی‌های لازم باید صورت گیرد تا در اسفند سال جاری اگر سهمیه مرزی بدون استفاده باقی ماند، آن سهمیه به صورت شناور در بین سایر بازارچه‌های مرزی تقسیم شود.
مشکل مالیات کارت‌های پیله‌وری با حضور نمایندگان آنان بررسی می‌شود
شهدی ادامه داد: مشکل مالیاتی فعالان این بخش نیز مورد پیگیری است و باید جلسه‌ای با حضور مسوولان و نمایندگان پیله‌وران تشکیل گردد.
وی بیان کرد: این جلسه با حضور نمیانده سازمان امور مالیاتی، فرمانداری شهرستان مرزی مورد نظر و نماینده پیله‌وران آن منطقه برگزار خواهد شد تا مشکلات بررسی و موانع به صورت محلی برطرف شود.
در ادامه این جلسه پنج نفر از نمایندگان پیله‌وران شمال استان مسائل خود را در خصوص مالیات، عوارض و سهمیه مرزی واردات مطرح کردند تا تدابیر لازم در این خصوص سنجیده شود.
در ادامه مقرر شد جلسه ویژه بررسی مسائل و مشکلات مرزنشینان و پیله‌وران در سریع‌ترین زمان ممکن تشکیل تا موانع بررسی و نتیجه اعلام شود.
هم‌اکنون چهار هزار و ۵۰۰ نفر در استان دارای کارت پیله‌وری هستند که در امر تجارت و مبادلات مرزی مشارکت دارند.
انتهای پیام/
بازارچه‌های مرزی «صنم‌بلاغی» و «ساری‌سو» واردات‌محور است خبرگزاری ایرنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار