یادداشت/

پرهیزگاری شبکه سهند در ماجرای باغ گلستان تبریز

1403/06/31 - 23:24 - کد خبر: 121226 نسخه چاپی

نصر: عدم ورود شبکهٔ استانی صداوسیما (آذربایجان‌شرقی) به موضوع قطع درختان باغ گلستان، با وجود این همه انعکاس در رسانه‌ها و وزن و اهمیت موضوع از جهات مختلف، عجیب و غریب آمده است. چطور می‌شود در جغرافیای نزدیکِ یک شبکهٔ محلی، اتفاقی با این ابعاد رخ بدهد و این رسانه، حتی نخواهد روایت خود را ـ و نه حتی روایت معترضان و منتقدان را ـ از این واقعه گزارش کند؟!

این شبکه، حتی اگر معترضان و منتقدانِ تخریب باغ را هم محکوم می‌کرد باز بهتر از این وضعیت سکوت ممتد و پرهیزگاریِ مطلق بود.
محافظه‌کاریِ نهادینه در شبکهٔ استانی، کشف جدیدی نیست اما حتی در بدترین وضعیت این شبکه از حیث ملاحظه‌کاری نیز، این قبیل اتفاقات، حداقل در سطوحی مورد توجه بوده‌اند؛ بارها اتفاق افتاده که شبکهٔ استانی، برای خالی نبودن عریضه، تریبون را داده دستِ کسی که فشار افکار عمومی روی اوست، تا بتواند اقدام نادرستش را توجیه کند و غائله را بخواباند!
برای مثال، چند سال پیش در ماجرای گودبرداری محوطهٔ ارک برای ایجاد پارکینگ طبقاتی، پس از انتشار وسیع نارضایتی مردم و فعالان اجتماعی، صداوسیمای استان، میکروفون را در اختیار اصلی‌ترین مدیر ماجرا قرار داد تا یک چیزی بگوید و فضا را آرام کند. و او حرفش را زد، هرچند بی‌ربط و بسیار بد!
از این مثال‌ها، فراوان است‌ و البته مثال‌های زیادی هم از پیگیری‌های موثر و بی‌ملاحظهٔ همین شبکه به خاطر داریم که مردم هم بخاطر همین پیگیری‌ها و ناپرهیزی‌ها، شبکه را تحسین کرده‌اند.
خلاصه اینکه این حد از محافظه‌کاری و گریز از میدان و پرهیز از چالش را در ادوار شبکهٔ استانی سراغ نداریم؛ در این دوره، با محافظه‌کاری مضاعف و مشدّد روبروییم. و این بی‌عملی، مشخصاً مدیون ماندن به مردم و جامعه و ارزش‌های اساسی انقلاب است. 
روح الله رشیدی | عضو شورای شهر تبریز
انتهای پیام/
پرهیزگاری شبکه سهند در ماجرای باغ گلستان تبریز نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار