وزیر ارتباطات؛

متناسب‌سازی تعرفه‌های ارتباطی ساده‌ترین راه‌حل افزایش درآمدهاست

1403/06/10 - 16:23 - کد خبر: 120020 نسخه چاپی

نصر: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه ساده‌ترین راه‌حل برای افزایش درآمدها در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات، بازنگری و متناسب‌سازی تعرفه‌هاست، تاکید کرد که افزایش تعرفه‌ها از نگاه ما جامع الاطراف نیست و باید برای افزایش درآمدها، همه جوانب را مد نظر قرار داد.

به گزارش نصر، سید ستار هاشمی در دیدار با مدیرعامل، اعضای هیات مدیره، معاون و مدیران استانی شرکت مخابرات ایران ضمن تبریک هفته دولت و گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و همچنین شهدای خدمت با تاکید بر اینکه شرکت مخابرات ایران بخشی از خانواده وزارت ارتباطات است، گفت: این از بدیهات است و برای بنده کاملا مبرهن است که به صورت طبیعی نمی‌تواند فاصله‌ای میان وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات ایران وجود داشته باشد.
وی افزود: اگر در ذهن برخی چنین فاصله‌ای هم شکل گرفته است به عقیده من ساختگی است چرا که اساسا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایجاد فاصله و جداسازی، خروجی قابل قبولی نخواهد داشت.
هاشمی با اشاره به چالش‌های شرکت مخابرات ایران با تاکید بر ضرورت ایجاد تناسب هزینه‌ها و درآمدها گفت: در این جلسه هم مطرح شد که هزینه‌های بخش ارتباطات کشور به صورت ارزی و درآمدها به شکل ریالی است که همین امر نیز منجر به این شده که اقتصاد بخش به صورت کلی کاهش پیدا کند و حجم سرمایه‌گذاری کم شود و جنس خدماتی که به مردم ارایه می‌دهیم کیفیت مطلوب و در شان مردم عزیز کشورمان را شاید نداشته باشد.
وی افزود: شاید یک دهه قبل میزان سرمایه‌گذاری در حوزه ارتباطات در مقایسه با امروز به طور قابل توجهی کاهش پیدا کرده است. بنابراین با توجه به اینکه در دنیای امروز حوزه فناوری اطلاعات و مشخصا توسعه ارتباطات به عنون پیشران بسیاری از اتفاقات است که از آن به عنوان اقتصاد دیجیتال یاد می‌شود، طبیعتا اگر آهنگ توسعه در این بخش کند شود روند توسعه در سایر بخش‌ها نیز کاهش پیدا خواهد کرد.
وزیر ارتباطات با تاکید بر ضرورت آسیب‌شناسی به منظور افزایش روند افزایش درآمد و سرمایه‌گذاری در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در این ارتباط همواره نخستین نکته‌ای که به ذهن می‌رسد این است که وضعیت تعرفه‌ها را بازنگری و متناسب‌سازی کنیم که البته این ساده‌ترین راه حل محسوب می‌شود.
وی افزود: آنچه پس از طرح این راه‌حل مطرح می‌شود این است که اگر تعرفه‌ها در سال‌های اخیر ثابت مانده و متناسب با تورم افزایش پیدا نکرده است، آیا مصرف هم به همان نسبت ثابت مانده است یا خیر؟ یعنی در صورت افزایش قابل توجه مصرف کماکان باید با همان مدل‌های سنتی بحث تعرفه‌ها را متناسب کنیم یا ساز و کارهای جدیدی را باید مورد توجه قرار دهیم.
هاشمی با بیان اینکه اگر ما سرمایه‌های ارزشمندی به طور مشخص در شرکت مخابرات در لایه‌های فعال و غیرفعال داریم، می‌توانیم بیش از پیش آنها را مولد کنیم، افزود: گزارش‌های ارایه شده حکایت از آن دارد شرکت مخابرات در این مسیر گام‌هایی را برداشته است و باعث افزایش درآمد هم شده است.  
وزیر ارتباطات با تاکید بر اینکه افزایش تعرفه‌ها از نگاه ما جامع الاطراف نیست و باید برای افزایش درآمدها همه جوانب را مد نظر قرار دهیم، تصریح کرد: ضمن اینکه وضعیت معیشتی مردم هم از موضوعاتی است که باید به آن توجه ویژه داشت کما اینکه در حال حاضر این دغدغه جدی دولت و حاکمیت نیز محسوب می‌شود. بنابراین مدل‌های مورد نظر برای افزایش درآمدها باید به گونه‌ای باشد که همه ابعاد را مورد توجه قرار دهد.
براساس اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، هاشمی با اشاره به مدل‌های مشارکت‌های عمومی و خصوصی به منظور کاهش هزینه‌ها گفت: استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان با مشارکت مردم می‌تواند هم هزینه‌ها را کاهش دهد و هم کیفیت خدمات را بهبود ببخشد.
وی سپس با اشاره به سرمایه اجتماعی شرکت مخابرات ایران افزود: شما یک حجم قابل توجه از مشتریان وفادار دارید، چقدر به نیازهای این مشتریان توجه شده است و چقدر توانسته‌اید پاسخگوی این نیازهای باشید و توجه به این موضوعات می‌تواند ارزش افزوده قابل توجه‌ای ایجاد کند.
وزیر ارتباطات در خاتمه ابراز امیدواری کرد که تعاملات شرکت مخابرات ایران و وزارت ارتباطات در دوره جدید موثرتر باشد و توافقات دو طرف به صورت کامل اجرایی شود.
انتهای پیام/
متناسب‌سازی تعرفه‌های ارتباطی ساده‌ترین راه‌حل افزایش درآمدهاست خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار