به گزارش نصر، "بهروز قاسمی" در گفتگوی اختصاصی با نصر به گزارش عملکرد شركت عمران و توسعه آذربایجان پرداخت و گفت: پروژههای عمرانی همسو با نیاز شهر و شهروندان به عنوان یکی از ابزارهای لازم زمینه را برای اجرای موفق طرح های توسعه شهری فراهم می کند و بر این اساس پروژه های عمرانی از مهمترین قابلیت های اجتماعی یک کلانشهر بوده و لحاظ کردن موضوع کمی و کیفی در اجرای اقدامات شهری از اهمیت ویژه ای برخوردار است و توجه به این امر از ملزومات اجرای پروژه ها در شرکت عمران و توسعه آذربایجان به شمار میرود.
وی در خصوص پروژه های در حال اجرای شرکت عمران و توسعه آذربایجان گفت: بر اساس رسالت اصلی این شرکت به عنوان بازوی توانمند عمرانی مجموعه شهرداری کلانشهر تبریز مبنی بر احیاء بافت فرسوده شهری، از سال ها قبل پروژهایی از جمله تکمیل مگاپروژه عتیق به عنوان بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری در شمال غرب کشور، تملک بافت فرسوده چوخورلار در مرکز شهر تبریز، تملک و تکمیل پروژه میارمیار و پروژه بازار بزرگ مشروطه، پروژه ۶۰۰ واحدی صدرای اندیشه و ... را در برنامه کاری خود داشته و با حمایت های شهردار کلانشهر تبریز، همکاری با مناطق و سازمان های تابعه شهرداری تبریز را با اجرای پروژه هایی مانند احداث ساختمان مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران شهرداری منطقه یک، پروژه فرهگسرای استاد شهاب شهرداری منطقه چهار، احداث ساختمان پردیس هنر و رسانه شهرداری منطقه دو و تکمیل و مرمت پارکینگ و کفسازی و اصلاح مجموعه گودال باغچه بازار بزرگ مشروطه را آغاز نموده و در حال اجرا و تکمیل آن ها می باشد.
قاسمی در ادامه به پروژه زائرسرای آذربایجان شرقی در شهر مشهد مقدس اشاره کرد و توضیح داد: این پروژه از چندین سال گذشته آغاز شده و عملیات عمرانی آن مسکوت مانده بود که با حمایت اعضای شورای اسلامی و شهردار کلانشهر تبریز در دوره جدید مدیریت شهری، عملیات عمرانی آن مجددا آغاز و با تلاش شبانه روزی همکاران فنی و عمرانی شرکت عمران و توسعه آذربایجان، پیشرفت فیزیکی آن به ۵۰ درصد رسیده است.
وی افزود: این پروژه که در شمال شرق مشهد به نام شهید راه خدمت آیتالله سید محمدعلی آل هاشم نامگذاری گردیده، در هشت طبقه سازه ای در حال احداث بوده که هم اکنون عملیات دیوار چینی، تاسیسات و بخشی از نمای ساختمان با شتاب تمام در حال اجرا میباشد.
قاسمی خاطرنشان کرد: این پروژه در زمینی به مساحت ۶ هزار متر مربع با ظرفیت اسکان ۱۵۰ نفر برای بهرهمندی زائران کمبضاعت و قشر متوسط جامعه احداث میشود.
مديرعامل شركت عمران و توسعه آذربایجان در پاسخ به وضعیت پارکینگ های مرکز شهر گفت: با توجه به توصیه اکید آقای شهردار برای افزایش فضای پارکینگ در سطح شهر، در قسمت پارکینگ مجتمع تجاری مشروطه حدود 9 متر مربع فضا در اختیار شهرداری منطقه 8 بود که آن را خریداری و به ظرفیت پارکینگ افزودیم و نهایتا به ظرفیت این پارکینگ 18 دستگاه خودرو اضافه خواهد شد.
وی ادامه داد: علاوه بر آن 550 متر مربع در این پارکینگ به مرکز اسناد ملی بصورت موقت واگذار شده بود که آن محل را نیز طبق رایزنی های صورت گرفته قرار است آزاد سازی و نهایتا به ظرفیت پارکینگ اضافه شود.
قاسمی با اشاره پروژه عتیق توضیح داد: در پارکینگ مجتمع عتیق بالغ بر 700 دستگاه خودرو مجهز بوده و اکنون در مرحله نهایی تامین ایمنی و.. را طی می کند؛ در کنار عتیق یک، عتیق دو نیز با ظرفیت 230 پارکینگ در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: مجتمع عتیق دارای 200 واحد مسکونی است که همه آن ها در سال 94 تحویل داده شده است؛ 370 واحد تجاری، خدماتی در عتیق یک وجود دارد که برای راه اندازی واحد های خدماتی اتفاق نظر خاصی وجود ندارد، اما درباره واحد های تجاری ظرافت و دقت خاصی نیاز است چرا که در صورت هر نوع اشتباه احتمال خطا وجود دارد و باید با حساسیت زیادی در این رابطه تصمیم گیری کرد.
وی تصریح کرد: مانع اصلی عدم راه اندازی واحد های تجاری عتیق کنتور برق بود که خوشبختانه در نیمه اول سال گذشته خریداری شد، از طرف اداره برق نیز اطلاع داده اند تا در یک هفته آینده کنتور های برق وصل خواهد شد که این به عنوان یکی از مشکلات اصلی عدم راه اندازی پروژه عتیق بود.
قاسمی به فرسایش عتیق اشاره کرد و گفت: کار های اولیه برای تحویل واحد ها انجام گرفته شده و 40 درصد از واحد های عتیق فروخته شده است و برای راه اندازی آن نیاز است تا اتفاق نظر شود، فرسایش به اين معني که از لحاظ ساختمانی شود تعبیر درستی نیست، در عتیق تنها فرسایش معنوی صورت گرفته است.
وی در پایان به بودجه عمرانی شركت عمران و توسعه آذربایجان اشاره کرد و گفت: 300 میلیارد تومان بودجه عمرانی و 500 میلیارد تومان بودجه پروژه های شهرداری است که جمعا 800 میلیارد تومان پروژه های امسال شرکت توسعه عمران است.
انتهای پیام/