دستیار ویژه معاون رئیس جمهور؛

شانزدهمین نسل سانتریفیوژ بومی شده در ایران رونمایی می‌شود

1398/10/21 - 12:19 - کد خبر: 11719 نسخه چاپی

نصر: دستیار ویژه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: جدیدترین نسل سانتریفیوژ با سو ۵۰ که توسط متخصصان ایران با متریال ایرانی طراحی کردند رونمایی می‌شود.

به گزارش نصر به نقل از مهر، اصغر زارعان صبح شنبه در حاشیه افتتاح نمایشگاه دستاوردهای صنایع هسته‌ای در بوشهر اظهار داشت: یکی از اهداف این نمایشگاه ارتباط صنعت هسته‌ای با سایر مراکز علمی، تحقیقاتی و پژوهشی است.
وی ادامه داد: در این نمایشگاه تلاش شده است تا زمینه آشنایی مردم با تلاش‌های فرزندان این سرزمین که برای اقتدار این کشور داشته‌اند، فراهم شود و این فرآیند همچنان ادامه دارد.
دستیار ویژه معاون رئیس جمهور بیان کرد: نتیجه تلاش مقاومت و ایستادگی است و ضرورت این صنعت است. این یک نقطه قوتی برای کشور و یک ضرورت است.
وی اضافه کرد: هدف این است که این چرخه صنعت هسته‌ای را به سمع و نظر مردم برسانیم و خصوصاً جوانان با این مسائل آشنا شوند بتوانند انتخاب شغل هم داشته باشند.
زارعان ادامه داد: از سه سال گذشته تاکنون دستاوردهای بسیار خوبی را در حوزه صنایع هسته‌ای داشتیم؛ ۲۰ فرودین سال ۹۶، در کشور ۲۰ دستاورد را به صورت ممیزی شده اعلام کردیم و ۲۰ فروردین ۹۷ نیز ۸۴ دستاورد و ۲۰ فرودین امسال ۱۱۴ دستاورد ممیزی شده را رونمایی کردیم.
دستیار ویژه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اضافه کرد: ۲۰ فرودین سال آینده نیز دستاوردهای مهمی از نظر کمی و کیفی محصولات خاص و اقتدارآفرین دیگری را به نمایش خواهیم گذاشت.
وی بیان کرد: در مراسم سال آینده جدیدترین نسل سانتریفیوژ با سو ۵۰ که توسط متخصصان ایران با متریال ایرانی طراحی کردند در محل برگزاری مراسم در تهران به نمایش می‌گذاریم و رونمایی خواهیم کرد.
زارعان خاطرنشان کرد: در این مراسم شانزدهمین نسل سانتریفیوژ را رونمایی خواهیم کرد. قبل از برجام پنج سانتریفیوژ داشتیم و اکنون ۱۵ نسل و در ۲۰ فرودین ۹۸ از آخرین سانترفیوژ بومی شده با سو ۵۰ را رونمایی خواهیم کرد.
دستیار ویژه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران بیان کرد: این یک اقتدار بزرگ است که به سمع و نظر مردم خواهد رسید.
انتهای پیام/
 شانزدهمین نسل سانتریفیوژ بومی شده در ایران رونمایی می‌شود خبرگزاری مهر


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار