به گزارش نصر، سیدمرتضی حسینی افزود: یکی از کارهای خوبی که در این سازمان از دهه ۸۰ شروع شد اما ثمره آن به صورت جدی در یکی دو سال گذشته مشاهده شده، توجه جدی به بیمه دختران و زنان خانهدار است. یکی از تکالیف سازمان تامین اجتماعی، پوشش فراگیر بیمهای است که هم در قانون اساسی تکلیف شده و هم در سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری آمده است که سازمان تامین اجتماعی باید به سمت پوشش بیمه فراگیر برود. از این رو یکی از کارهایی که تامین اجتماعی در دو سال گذشته بهجد پیگیری کرد، بیمه کردن زنان و دختران خانهدار است.
معاون برنامهریزی، مالی و پشتیبانی سازمان تامین اجتماعی گفت: با دستور کار توسعه پوشش بیمهای که در نزدیک به دو سال و نیم گذشته پیگیری شده، درحالحاضر بیشتر از ۴۰۰هزار نفر بیمهشده زنان و دختران خانهدار داریم که تحت پوشش خدمات متنوع سازمان تامین اجتماعی قرار گرفتهاند. او افزود: در کنار زنان خانهدار و دختران، پوشش بیمهای دانشجویان در دوران تحصیل نیز در دستور کار سازمان تامین اجتماعی قرار گرفته و در حال حاضر نزدیک به ۱۰۰هزار نفر از دانشجویان شاغل به تحصیل در مراکز آموزش عالی کشور بیمه شدهاند. حسینی همچنین گفت: ثبتنام در بیمه زنان خانهدار و دختران و بیمه دانشجویان، کار بسیار راحتی است و نیازی به مراجعه حضوری به شعب تامین اجتماعی ندارد و هرکدام از این عزیزان بخواهند بیمه شوند، از طریق سامانه خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی میتوانند در این طرحها ثبتنام کنند و با داشتن بیمه تامین اجتماعی، برای آیندهای بهتر برنامهریزی کنند. فراهم شدن امکان بیمه شدن زنان خانهدار، دختران و دانشجویان یکی از مهمترین کارهایی است که در حوزه خانواده در دو سه سال گذشته در سازمان تامین اجتماعی به صورت جدی پیگیری شده است.
او در خصوص فعالیتهای سازمان تامین اجتماعی در حوزه درمان گفت: سازمان تامین اجتماعی علاوه بر اینکه در مراکز درمانی ملکی خود، خدمات رایگان درمان را برای همه بیمهشدگان و خانواده ایشان ارائه میکند، از همه مجموعههای درمانی کشور نیز برای بیمهشدگان و بازنشستگان خدمات خرید خدمت دارد. در واقع تامین اجتماعی اولین و بزرگترین خریدار خدمات سلامت و درمان در کشور است که با بیش از ۵۷هزار پزشک و مجموعه درمانی قرارداد همکاری دارد تا خدمات مختلف درمانی، تشخیصی و دارویی را به خانوادههای تحت پوشش ارائه کند.
او افزود: بر اساس نگاه خانوادهمحور در حوزه درمان، چند کار ویژه در دوره اخیر برای بیمهشدگان و بازنشستگان عزیز صورت گرفته است. از جمله هزینههای درمان ناباروری و همچنین درمان بیماریهای صعبالعلاج تحت پوشش بیمه قرار گرفته و خدمات بسیار خوبی در این حوزه ارائه میشود. علاوه بر این، با رویکرد پیشگیری از بیماریهای مزمن و پرهزینه، در همه مجموعههای درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی، کلینیکهای ویژهای برای رصد و کنترل دیابت و فشار خون ایجاد شده است. او افزود: حدود ۵۰۰ مرکز درمانی در تامین اجتماعی در سراسر کشور خدمات مختلف درمانی رایگان به خانوادههای بیمهشده ارائه میکنند و امیدواریم بتوانیم در بخش درمان و توسعه آن، بهویژه توسعه خدمات در مناطق محروم و کمترتوسعهیافته، خدمات درمان مناسب و در شأن بیمهشدهها داشته باشیم.
حسینی در خصوص شرایط بیمه دانشجویی نیز گفت: هر فردی که دانشجو باشد از روز اول دانشجویی میتواند خود را بیمه کند و تمام دوران دانشجویی او جزو سوابق کاری و بیمهای او لحاظ میشود. اگر چهار سال بیمه دانشجویی را کنار بگذاریم، بعد از فراغت از تحصیل چنین فردی با ۲۶سال کار کردن و داشتن ۳۰سال سابقه خدمت و ۳۰روز حقوق میتواند بازنشسته شود. بیمه زنان خانهدار هم پیششرط خاصی ندارد و هر کدام از دختران و زنان خانهدار که کمتر از ۵۰ سال داشته باشند، میتوانند در این طرح ثبتنام کنند. این امکان هم برای این عزیزان وجود دارد که هم از طریق سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی
es.tamin.ir و هم از طریق برنامه کاربردی (اپلیکیشن) «تامین من» میتوانند بهصورت غیرحضوری مدارک خود را بارگذاری کنند که کار بسیار راحتی است و از همان ماه اول، هم بیمه آنها برقرار میشود و هم در صورت تمایل شخصی میتوانند از خدمات درمانی هم استفاده کنند و این ایام جزو سوابق بیمهای برای بازنشستگی آنها لحاظ خواهد شد.
انتهای پیام/