سخنگوی دولت:

عده‌ای سال‌ها با اینستکس و FATF سرکار بودند

1403/04/02 - 18:48 - کد خبر: 115228 نسخه چاپی

نصر: سخنگوی دولت با اشاره به اظهارات برخی مقامات دولت سابق درخصوص دلایل افزایش فروش نفت در دولت سیزدهم گفت: برخی سال‌ها با اینستکس و FATF سرکار بودند و سلامت و معیشت مردم را به خارج گره زدند.

به گزارش نصر، علی بهادری جهرمی در دومین دوره شهیدجمهور در جمع ۷۰۰ نفری معلمان در مشهد درباره‌ مسائل انتخابات، با اشاره به ابعاد و ویژگی‌های شخصیتی شهید رئیسی بیان کرد : ایشان به مثابه آیه شریفه، «اِن اللَّهَ یَاْمرکُمْ اَن تُؤَدوا الْأَماناتِ اِلَی أَهْلها و اِذا حَکمْتُمْ بیْنَ الناسِ اَنْ تَحْکموا بِالعدل»، امانت‌دار واقعی برای مسئولیتی بود که به او واگذار شده بود. بارز ترین ویژگی با این نگاه، مسئولیت‌پذیری دقیق ایشان بود.
وی ادامه داد: از آقای رئیسی نمی‌شود، نمی‌توانیم‌، نمی‌گذارند، نشنیدیم. از ظرفیتی که در اختیارشان قرار می‌گرفت، برای خدمت به مردم، استفاده کامل می‌کردند. اصطلاحی بود که به کار می‌بردند و می‌گفتند: «در هر شرایط باید از ظرفیت‌ها پر استفاده کرد».
وی ناظر به حمایت شهید رئیسی از عملیات وعده صادق گفت: او اصلی‌ترین مدافع و پشتیبان نیروهای نظامی بود. به عنوان شخص دوم مملکت، مسئولیت‌ کامل عملیات غرورآفرین وعده‌ی صادق را پذیرفت و اقدامات پسینی و پیشینی آن را فراهم ساخت و این پذیرش، واسطه‌ی پیش زمینه‌ی قدم‌های بزرگ رو به جلو شد.
سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: شهید رئیسی در هنگام بحران، وسط میدان بود. رئیس جمهور برای واکسن بصورت شخصی وسط میدان آمد. دولتی که مدعی تخصص در حوزه‌ی زبان دنیا بود، دولت را در وضعیتی تحویل دولت سیزدهم داد که حتی برخی کشورهای همسایه، جواب ما را نمی‌دادند. آن شرایط را مقایسه کنید با وضعیتی که وقتی شهید رئیسی به شهادت می‌رسد، بیش از ۱۰ کشور جهان، عزای عمومی اعلام می‌کند. از ۱۳۰ کشور و ۳۰ نهاد رسمی دنیا بیش از ۳۵۰ پیام از مقامات مختلف برای تسلیت صادر می‌شود.
وی ادامه داد: نتیجه‌ی مسئولیت پذیری، درمیدان بودن است. آقای رئیسی گفتند چون دانشگاه شلوغ شده، دولت باید وسط میدان باشد. اگر بنده نمی‌رفتم خودش می‌رفت. چرا؟ چون هرموقع کسی مسئولیت خود را در حوزه‌های مختلف انجام نمی‌داد، خود ایشان پیگیری می‌کرد.
بهادری جهرمی ناظر به اظهارات برخی مقامات دولت سابق درخصوص دلایل افزایش فروش نفت در دولت سیزدهم تصریح کرد: برخی سال‌ها با اینستکس و FATF سرکار بودند و سلامت و معیشت مردم را به خارج گره زدند. سازوکار نفت در برابر غذا و دارو را با دیپلماسی التماسی پذیرفتند، نه تنها هیچ اثر مثبتی نداشت، بلکه بعد از عدم موفقیت، خلق نقدینگی و تورم بالا ایجاد کرد. امروز نگویند که ترامپ نمی‌گذاشت نفت بفروشیم ولی بایدن گذاشت! ۹ ماه با ریاست‌جمهوری همان فرد فعالیت کردند ولی باز هم نتوانستند نفت بفروشند.
وی افزود: همان کسانی که مسئولیت داشتند ولی به‌جای پاسخگو بودن طلبکار هستند، می‌گفتند که تا FATF پذیرفته نشود، نمی‌توان واکسن وارد کرد. شهید رئیسی می‌توانست نسبت به این موضوعات بی‌تفاوت باشد و در قوه قضائیه بماند و حتی این افراد را بابت قصور و کم‌کاری‌شان محاکمه کند، ولی جنس ایشان این نبود و می‌گفتند این‌ها برای مردم واکسن نمی‌شود. نتیجه این مسئولیت‌پذیری شهید رئیسی این بود که با شروع ریاست جمهوری ایشان، در عرض سه ماه از قعر جدول مدیریت کرونا در جهان، به صدر جدول رسیدیم. تولید و فروش نفت کشور نیز با این جهش روبه‌رو شد.
بهادری جهرمی ناظر به فعالیت های شهید جمهور در رابطه با حوزه داخلی و خارجی اظهار کرد: ما زمانی توان فروش نفت نداشتیم، تورم بود، بانک مرکزی تحریم بود و بخش خصوصی هم نمی‌توانست تبادل ارزی داشته باشد. شهید رئیسی با دیپلماسی و رفت و آمدهای شخصی، رکورد تجارت خارجی غیرنفتی کشور در سال ۱۴۰۲ شکست. این تفاوت دیپلماسی التماسی کجا و دیپلماسی مقتدرانه‌ی مبتنی بر حکمت است.
وی افزود: در حوزه سیاست داخلی نیز، هیچکدام از ارگان‌ها احساس جدا بودن نمی‌کردند؛ همه همدل و همصدا بودند. شهید رئیسی قانون‌های روی زمین مانده مانند رتبه بندی معلمان، تعرفه‌ی پرستاری و طراز بودن بودجه را اجرایی کرد. این‌ها نتیجه مردم‌باوری، ولی‌محوری و قانون‌مداری رئیس‌جمهور شهید بود.
 سخنگوی دولت با بیان اینکه مسئولیت پذیری دولت، طبق برنامه پیش می‌رفت، خاطرنشان کرد: در شخصیت شهید رئیسی امیدواری و آینده‌نگری موج میزد. تلاش می‌کرد تخلف و فسادی رخ ندهد. به جای حزب‌محوری، مردم‌محور و درتعامل مردم بود و به جای نظارت‌گریزی، نظارت‌پذیر و خود، مخالف هرگونه فساد در هر حیطه بود.
بهادری جهرمی در پایان ناظر به انتخاب مردم گفت: رویکرد مسئولیت‌پذیر، خستگی‌ناپذیر، ولی‌محور و مردم‌باور رئیس‌جمهور شهید، مرهون انتخاب درست مردم در صحنه بود. در انتخابات پیش رو نیز ان شاءالله شخصی را انتخاب کنیم که مصداق «اِن الله یامرکم اَن تُؤدوا الامانات اِلی اَهلها» باشد.
انتهای پیام/
عده‌ای سال‌ها با اینستکس و FATF سرکار بودند خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار