مدیر فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و شبکه دولت استانداری آذربایجان شرقی:
بهرهمندی از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ضروری است
1403/04/02 - 12:42 - کد خبر: 115190
نسخه چاپی
نصر: مدیر فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و شبکه دولت استانداری آذربایجان شرقی در اولین نشست ایجاد شهرک صنعتی و خوشه فناوری اطلاعات و ارتباطات استان، بر بهرهمندی از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه ICT تأکید کرد.
به گزارش نصر، الهام صفوی در این نشست با اشاره به اهمیت فناوری اطلاعات در دنیای امروز، اظهار کرد: نگاه به موضوع فناوری اطلاعات همانند ۲۰ سال گذشته نبوده و تغییریافته و روزبهروز اهمیت این حوزه بیشتر ملموس میشود.
وی با اشاره به تأکیدات استاندار شهید دکتر رحمتی مبنی بر لزوم جدیت در پیگیری و اجرای دقیق امور و تکالیف، افزود: شهید رحمتی طی یک سال گذشته الگویی برای همه ما بودند و به ما آموختند که میتوان با پیگیری و جدیت موانع را رفع کرد و کار، نشد ندارد.
مدیر فناوری اطلاعات، امنیت فضای مجازی و شبکه دولت استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه امروز اگر در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات پروژهای اجرا میشود استان از منافع آن برخوردار میشود، ادامه داد: با تمام توان به دنبال حفظ منافع استان هستیم و اگر در راستای تحقق اهداف تدوین شده مانعی وجود داشته باید با بررسی و ارائه راهکارهای دقیق موضوع پیگیری شود.
وی با تأکید بر بهرهمندی از ظرفیت بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، اضافه کرد: بخش دولتی تنها نقش فراهمکردن بسترهای حمایتی را داشته و اگر میخواهیم کسبوکاری از نو تقویت شود باید بخش خصوصی پایکار بیاید.
در ادامه این نشست، فرهاد شیدایی مشاور استاندار آذربایجان شرقی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با بیان اینکه فناوری اطلاعات و ارتباطات امروزه در کشورهای توسعهیافته جایگاه بالایی دارد، اظهار کرد: در استان نیز بر اساس آمار مقایسهای با یک دهه گذشته وابستگی به ICT بیشتر نمایانگر است و مدیران باید یا مدیر فناوری باشند یا با فناوری اطلاعات و ارتباطات عجین شده باشند.
وی با بیان اینکه در حوزه ICT پتانسیل بالایی در استان داریم، افزود: فعالیت بیش از ۵۰۰ شرکت و یک هزار عضو فعال در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات ظرفیتی بزرگ برای استان تلقی میشود.
شیدایی ادامه داد: بر اساس اهمیت فناوری اطلاعات در جامعه به دنبال ارتقای جایگاه ICT استان و توسعه شناخت سازمانی نسبت به موضع هستیم.
وی افزود: امروزه اقتصاد مبتنی بر فناوری اطلاعات بوده و لزوم ایجاد خوشه و شهرک فناوری اطلاعات از ضروریات است، با ایجاد خوشه فناوری اطلاعات و ارتباطات در استان میتوان بانک اطلاعات فعالان این حوزه را گردآوری کرد.
در ادامه سهراب فیض زاده، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی آذربایجان شرقی با بیان اینکه استان در بحث خوشهها فعال است، اظهار کرد: ۴۱ خوشه در استان شناسایی شده که ۱۳ مورد عملیاتی شده و مابقی در حال پیگیری است.
وی با بیان اینکه خوشهها عامل تسریعکننده توسعه هستند ادامه داد: باتوجهبه فعالیت بیش از یک هزار فعال در این حوزه مکلف هستیم انتظاراتشان را بشنویم و بر اساس تکالیف محوله تمام تلاش خودمان را برای حل مشکلات میکنیم.
سیدعلی اعرج خدایی، رئیس هیئتمدیره سازمان نظام صنفی رایانهای استان نیز با بیان اینکه هدف اصلی از بهرهمندی از ظرفیت خوشهها رفع موانع و مشکلات کسبوکار است، اظهار کرد: کسبوکارهای حوزه ICT مشکلات عدیدهای دارند که همین موضوع کسبوکار تلقینکردن فعالیتهای انجامگرفته در این حوزه یکی از اساسیترین مشکلات است.
وی با تاکید بر اینکه بخش خصوصی همیشه پایکار بوده اضافه کرد: جزو مظلومترین اصناف هستیم و با وجود هزینههای بالا و فرهنگسازی در این حوزه، موانعی در راه فعالیت ایجاد میشود.
خدایی بیان اینکه متخصصانی داریم که در سطح کشوری نرمافزار تولید میکنند؛ اما دفتری مستقل برای خود ندارند، خاطرنشان کرد: همچنین متخصصانی هستند که در خانه نشستهاند و در حوزه تولید نرمافزار برای دیگر کشورها کار میکنند که باید از این ظرفیت بهخوبی بهرهمند شد.
انتهای پیام/
نصر