امام جمعه تبریز:

جهاد سازندگی نمونه محقق شده مشارکت مردمی بود

1403/02/26 - 13:26 - کد خبر: 113192 نسخه چاپی

نصر: نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: جهاد سازندگی نمونه محقق شده مشارکت مردمی بود که در اوایل انقلاب برای رفع مشکلات و رسیدگی به مردم تشکیل یافت.

به گزارش نصر، آیت الله سید محمدعلی آل هاشم روز چهارشنبه در یادواره شهدای سنگرسازان بی سنگر در جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با گرامیداشت یاد و نام شهیدان حاج حسن کسایی، بهروز پورشریفی و سیدالشهدای سپاه عاشورا مهدی باکری اظهار کرد: نباید فداکاری های جهادگران سازندگی در دوران دفاع مقدس را فراموش کنیم و باید بیش از پیش به تبیین این فداکاری ها پرداخته شود.
وی افزود: این بچه های جهاد بودند که پل بعثت و خیبر را ساختند، جاده ها کشیدند و خاکریزها را به پا کردند و در موفقیت رزمندگان بسیار تأثیرگذار بودند.
آیت الله آل هاشم گفت: رزمندگان اسلام بارها اذعان کردند که اگر جهاد سازندگی و اقدامات آنها در جبهه نبود معطل می ماندند از این رو خدمات آنها در دوران جنگ باید برای نسل حاضر و آینده تبیین شود.
وی ادامه داد: در اوایل تشکیل، این نهاد خدمات گسترده ای در محرومیت زدایی داشت و با شروع جنگ، بچه های جهاد سازندگی به فرمان امامشان لبیک گفتند و در نبرد حق علیه باطل فداکاری های زیادی کردند.

شهدای جهاد در جامعه گمنام هستند
امام جمعه تبریز با بیان اینکه شهدای جهاد سازندگی به معنی واقعی گمنام هستند، گفت: جهادگران با فرمان امام راحل راهی جبهه شدند و با اقدامات خود، لقب سنگرسازان بی سنگر را گرفتند و نامشان جاودانه ماند.
آیت الله آل هاشم بر برگزاری منظم یادواره ها و کنگره های گرامیداشت شهدا و تاکید رهبر معظم انقلاب بر این نکته اشاره کرد و افزود: با برگزاری این یادواره ها، بخشی از رشادت ها و شجاعت های شهدا برای جامعه بازگویی می شود.

ادغام جهاد سازندگی کار خوبی نبود
امام جمعه تبریز. با تاکید بر اینکه خط جهادی که جهاد سازندگی شروع کرد باید ادامه یابد، گفت: ادغام جهاد سازندگی با کشاورزی کار خوبی نبود و من نمی خواهم در این مورد بحث کنم که البته رهبر معظم انقلاب برای حفظ نام سازندگی، این عنوان را با بسیج سازندگی احیا کردند.
آیت الله آل هاشم گفت: جهاد سازندگی برای رفع فقر و محرومیت و برقراری قسط و عدل فداکاری های زیادی کردند و این ویژگی باید الگوی پیشرفت مهندسان کشور قرار گیرد.
وی ادامه داد: البته برخی اقدامات جهاد سازندگی را در پل سازی و خاکریز سازی می دانند در صورتیکه این نهاد در طول جنگ خدمات ارزنده ای همچون سوخت جامد مرکب برای پرتاب موشک، سنگرهای پنج ضلعی، سنگر بتنی، شناور لودر، پل کاذب، عمق باب دریایی، کارخانه یخ سازی، حمام سیار، آشپزخانه و نفربرهای زرهی را تولید و در اختیار رزمندگان قرار داد و در خط مقدم جلوتر از رزمندگان بود.

اقتدار نظام به برکت خون شهدا ست
امام جمعه تبریز بر برگزاری منظم یادواره شهدا تاکید کرد و گفت: امروز اگر نظام اسلامی مقتدر است به برکت خون شهداست و باید با برگزاری یادواره های منظم و زنده نگه داشتن نام آنها، دینمان را ادا کنیم.
آیت الله آل هاشم افزود: درست است در داخل مشکلات اقتصادی و معیشتی داریم اما در سطح دنیا با اقتدار در برابر دشمنان ایستاده ایم و با عملیات وعده صادق قدرت ایران را به دنیا نشان دادیم.
وی بیان کرد: این عظمت و اقتدار به برکت خون شهدا و هدایت های رهبر معظم انقلاب است و نیروهای مسلح با آمادگی کامل، همه نقشه های استکبار و صهیونیسم را باطل کردند.

جهاد سازندگی توسعه روستایی را بنیانگذاری کرد
رییس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با بیان اینکه جهاد سازندگی بنیانگذار توسعه در روستاهای کشور بود، گفت: جهادگران تا قبل از جنگ و در فرصت کم، چهره فقر را که میراث حکومت ظالم پهلوی بود تا حدودی از روستاها زدودند.
اکبر فتحی ادامه داد: این جهادگران سازندگی بودند که بدون نام و نشان و هرجا نیاز شد حضور یافتند و با آغاز جنگ نیز روانه جبهه شدند و خلق حماسه کردند.
وی گفت: جهاد سازندگی با ساخت پل ها، جاده ها و خاکریزها، نقش بسزایی در موفقیت رزمندگان ایفا کرد که باید بیان شود.
جهاد سازندگی آذربایجان شرقی ۱۲۲ شهید و بیش از ۵۰۰ جانباز تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
انتهای پیام/
جهاد سازندگی نمونه محقق شده مشارکت مردمی بود خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار