به گزارش نصر به نقل از ایرنا، سیدمحمد پژمان در نشست بررسی پروژههای بازآفرینی تبریز با بیان اینکه تولید مسکن در بافت های میانی، حاشیه ای و تاریخی مورد هدف بازآفرینی است، گفت: می بایست در کنار سکونت و جابجایی مردم خدمات رسانی فرهنگی، اجتماعی و بهداشتی و آموزشی نیز در نظر گرفته شود .
وی افزود: در نظر داریم تغییرات عمده ای در روند امور شرکت بازآفرینی نسبت به برنامه ریزی های گذشته ایجاد کنیم تا بتوانیم خدمات سریع تر و بهتری ارائه کنیم.
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران بر حمایت از انبوه سازان برابر مقررات شرکت بازآفرینی، شنیدن نظرات مردم محلات مورد هدف بازآفرینی و هماهنگی و همبستگی ادارات و سازمان ها حتی توسعه گران با معاون عمرانی استانداری تاکید کرد و گفت: بخش خصوصی و افراد توانمند را باید در کنار خودمان داشته باشیم تا قدرت عمل برنامه های ما هم بالا رفته و به طور وسیع و گسترده فعالیت کنیم.
وی گفت: ما در اجرای پروژه ها هرگز نگاه سوداگری نداریم و ریالی برای سود تصور نمی کنیم پس همه عوامل باید تمام هزینه های خود را تا ریال آخر برای این منظور هزینه کنند و حتی شهرداری ها هم برای تنظیم سند نباید پولی دریافت کنند.
شهردار کلانشهر تبریز هم با اشاره به اینکه در روند ساخت و ساز برای جابجایی بافت های حاشیه ای و فرسوده تبریز موانعی وجود دارد که خارج از اختیارات مسئولان استانی است و نمی توان این مشکلات را در تبریز حل کرد، گفت: با توافق حاصله در استفاده از زمین های دولتی، هم انبوه سازان را پای کار می آوریم و هم خود شرکت های شهرداری وارد کار می شوند تا امسال بتوانیم ساخت 700 واحد مسکونی را شروع کرده و به تدریج مشکلات بد مسکنی را حل کنیم.
ایرج شهین باهر با بیان اینکه در آغاز کار ساخت و ساز برای جابجایی بافت های حاشیه ای، دو منطقه در شهرک ارم شناسایی شده است، گفت: در این راستا دستور انتقال و تحویل زمین های این مناطق به شهرداری صادر شد که با تحویل آنها، در سریعترین زمان کلنگ زنی شده و ساخت 400 واحد مسکونی در این مناطق آغاز می شود.
وی با تاکید بر اینکه برای ساخت و ساز و جابجایی بافت های حاشیه ای و فرسوده، در کنار شهرداری، دیگر دستگاه ها نیز باید همکاری های لازم را داشته باشند،
اظهارداشت: موضوع رفع مشکل بازآفرینی شهری وظیفه اصلی وزارت راه و شهرسازی است اما دستگاه هایی همچون استانداری، شهرداری، راه و شهرسازی و دیگر دستگاه های خدمات رسان نیز نقش موثری دارند و بر این اساس اگر ما می خواهیم مشکلی از شهرمان را حل کنیم، باید همه دست به دست هم بدهیم.
با توجه به رکود در ساخت و ساز و عدم رغبت انبوه سازان به کار، سیاست های تشویقی از جمله وام 70 میلیونی، صدور پروانه رایگان و زمین رایگان به ارزش منطقه در نظر گرفته شده است تا ساخت و ساز برای انبوه سازان توجیه اقتصادی داشته باشد.
در این جلسه مقرر شد: هیات اجرایی با ابلاغ وزارت راه و شهرسازی با حدود اختیارات مشخص در استان تعیین و اختیارات لازم تفویض گردد.
همچنین اداره کل راه و شهرسازی و شهرداری بافت های مورد مداخله را به صورت پلاک به پلاک و با تعیین محدوده ها و داخل محدوده ها با تمام اجزا و عناصر آن به مالکین مشخص می کند.
در پایان جلسه امروز مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و هیات همراه از محله چوخورلار با بافت فرسوده شهری، محله ناکارآمد اسدگلی، محل پروژه جابجایی سه هزار خانوار در شهرک ارم و پروژه 600 واحدی شهرک اندیشه تبریز بازدید کردند.
انتهای پیام/