مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان مطرح کرد:

طبخ غذاهای دریایی در مناطق کم‌برخوردار آذربایجان‌شرقی

1403/02/04 - 16:15 - کد خبر: 111937 نسخه چاپی

نصر: مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از اجرای طرح طبخ غذا‌های دریایی در مناطق کم‌برخوردار استان خبر داد.

به گزارش نصر، جواد گوزلی در برنامه طبخ غذای‌های گونه آبزی و عرضه آن در بین اهالی و دانش آموزان کم برخوردار روستای عنصرود در بخش مرکزی اسکو، بر اهمیت مصرف غذا‌های دریایی و آبزیان در سبد غذایی مردم تاکید کرد و گفت: میزان سرانه مصرف غذا‌های دریایی در آذربایجان شرقی حدود هشت کیلو گرم است که این میزان در کل کشور ۱۴ کیلوگرم بوده و از این نظراستان ما در رتبه‌های پایین مصرف قرار دارد.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از انجام اقدامات لازم در جهت توسعه و ترویج مصرف غذا‌های گونه آبزی در استان خبر داد و افزود: در این راستا در هر ماه در یکی از روستا‌های کم برخوردار استان، برنامه طبخ و عرضه غذا‌های گونه آبزی در دستور کار این سازمان قرار گرفته و امروز نیز شاهد طبخ ۳۰۰ پرس ماهی آماده و توزیع آن در بین اهالی و دانش اموزان کم برخوردار روستای هدف گردشگری عنصرود در بخش مرکزی اسکو هستیم.
انتهای پیام/
طبخ غذاهای دریایی در مناطق کم‌برخوردار آذربایجان‌شرقی نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار