رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی:
فعالیتهای پژوهشی نباید در چاپ مقالات خلاصه شود
نصر: رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجان شرقی با بیان اینکه فعالیتهای پژوهشی در دانشگاهها نباید صرفا در چاپ مقالات خلاصه شود، گفت: در کنار چاپ مقالات، علم نیز باید به ثروت تبدیل شود که این امر با تجاری سازی ایدهها میسر خواهد شد.
به گزارش نصر به نقل از ایسنا، فرزان قالیچی در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و تجلیل از فناوران و پژوهشگران برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، با گرامی داشت هفته پژوهش به اهمیت این موضوع در دانشگاهها تاکید کرد و افزود: مسئولان و دست اندرکاران دانشگاه باید به فعالیتهای پژوهشی توجه ویژه داشته باشند.
وی با مقایسه بودجه پژوهشی کشورهای توسعه یافته با کشورمان، گفت: متاسفانه بودجههای پژوهشی در ایران فاصله بسیاری با کشورهای توسعه یافته دارد و لازم است که مسئولان جامعه برای حل مشکلات صنعت و نیازهای روز جامعه به این امر توه داشته باشند.
قالیچی در پایان با اشاره به برگزاری رویداد شتاب نخودچی، بیان کرد: امید است با برگزاری این رویداد بتوانیم گامی مفید در توسعه صنعت بومی استان برداریم.
معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه جامع علمی- کاربردی استان نیز در این مراسم با ارائه گزارشی از فعالیتهای پژوهشی واحد استانی در سالجاری، اظهار کرد: تجاریسازی علم و حمایت از ایدهها و طرحهای پژوهشی دانشجویان و مدرسان از اهداف اصلی دانشگاه است.
میرنریمان یوزباشی با اشاره به برگزاری رویداد کمپ کارآفرینی در آبان سالجاری، افزود: با اجرای این کمپ سه روزه ایدههای خوبی از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی استان به دست آمد.
وی به برنامهریزیهای انجام شده در راستای اجرای استارت آپها اشاره کرد و گفت: در ماههای آتی استارت آپهایی مرتبط با فعالیتهای حوزه مراکز آموزشی برگزار خواهیم کرد.
کارآفرین واحد استانی و مدیر عامل شرکت فیال بتن نیز در این مراسم با ارائه تجربیات خود به عنوان کارآفرین موفق، اظهار کرد: طی فعالیت ۴۷ ساله خود هیچگاه ناامید نشدم و همیشه تلاش کردم و برای رسیدن به موفقیت هرگز از هدف خود دست نکشیدم.
عبدالصمد جباری با بیان اینکه شکست بخشی از رسیدن به موفقیت است، گفت: باید ریسک پذیر باشیم و دور اندیش تا برای رسیدن به هدف والای خودمان گام برداریم.
مدیرعامل شرکت تعاونی نخودپزان ممقان نیز در این مراسم با ارائه مطالبی در خصوص ساماندهی و توسعه نخودپزی و پیشینه صنعت نخودچی در ممقان، اظهار کرد: تجهیزات و سخت افزار این صنعت ابتدا به صورت سنتی بوده ولی در حال حاضر تجهیزات این صنعت به روز شده است.
حسن آخوندی با بیان اینکه در شهر ممقان حدود ۱۳۷۰ کارگاه تولیدی نخودچی مشغول فعالیت است، گفت: نرخ بیکاری در این شهر منفی بوده و خوشبختانه با تکیه بر این شغل تمامی افراد این شهر مشغول فعالیت هستند.
مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و تجلیل از فناوران و پژوهشگران برتر دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزارشده و در پایان مراسم از پژوهشگران، فناوران و دفاتر برتر کارآفرینی واحد استانی تقدیر شد.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا