متخصص تغذیه عنوان کرد:

تغذیه روزه اولی ها و نوجوانان در افطار و سحر چگونه باشد

1402/12/22 - 12:07 - کد خبر: 110221 نسخه چاپی

نصر: دانشیار دانشکده علوم تغذیه، در ارتباط با روزه داری افراد نوجوان و روزه اولی ها، توصیه هایی ارائه داد.

به گزارش نصر، سیده زهرا شریعت پناهی، در خصوص روزه داری نوجوانان که در سن رشد قرار دارند و آنها که امسال برای اولین بار به جرگه روزه‌داران پیوستند، نکاتی را متذکر شد.
وی، با توجه به حذف یک وعده غذایی در هنگام روزه داری تاکید کرد که در نوجوانان روزه دار باید در فاصله زمانی بین افطار و سحر کالری مورد نیاز بدن تأمین شود.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مصرف سه واحد لبنیات را برای رشد نوجوانان الزامی دانست و توصیه کرد: نوجوانان باید دو واحد میوه و سه واحد سبزی از زمان افطار تا سحر مصرف کنند.
به گفته وی، نوجوانان می‌توانند لبنیات مورد نیاز خود را به شکل فرنی یا دسرهای مختلف خانگی، میوه‌ها را به شکل خام یا کمپوت و سبزیجات را نیز به شکل پخته یا خام مصرف کنند.
این متخصص تغذیه تاکید کرد: نوجوانان باید هم در وعده سحری و هم افطار گوشت مصرف کنند تا روند رشد آنها مختل نشود.
شریعت پناهی، با توصیه به حذف غذاهای چرب و شیرین مثل زولبیا و بامیه یا حلواهای خیلی شیرین از وعده‌های غذایی نوجوانان، خاطرنشان کرد: نوجوانان در فاصله افطار تا قبل از خواب می‌توانند از تنقلاتی مثل آجیل‌های غیرشور استفاده کنند همچنین می‌توان با خرمای تف داده شده و گردو، تنقلات سالم و خوشمزه‌ای برای آنان درست کرد.
انتهای پیام/
تغذیه روزه اولی ها و نوجوانان در افطار و سحر چگونه باشد خبرگزاری مهر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار