از سوی حداد عادل؛
فرایند انتخاب کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تشریح شد
1402/11/14 - 22:05 - کد خبر: 108038
نسخه چاپی
نصر: رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب، فرایند انتخاب کاندیداهای این شورا را تشریح کرد.
به گزارش نصر، غلامعلی حدادعادل در نشست داوطلبان نمایندگی تهران در انتخابات مجلس شورای اسلامی که از سوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برگزار شد، با بیان اینکه مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی، ایجاد حکومت دینی است، اظهار کرد: در عالم سیاست در دنیای غرب پرونده حکومت دینی را بسته بودند.
امام راحل در برابر این تصمیم از طریق انقلاب اسلامی ایستادند و مردم را برای تشکیل حکومت اسلامی به میدان خواندند و مردم هم با قبول این دعوت تا پای جان برای شکلگیری حکومت دینی ایستادگی کردند.
وی افزود: حکومت جدای از خدا با بشر کاری میکند که میتوان در دنیای امروز شاهد آن بود. امروز میبینیم در غزه و فلسطین چه میگذرد و چه ددمنشی و ظلمی انجام میشود و چگونه جنایت میکنند. آمریکا امروز بزرگترین حامی این جنگ گسترده علیه غزه است.
حدادعادل یادآور شد: اگر دشمن اصلی انقلاب یعنی آمریکا را بشناسیم متوجه میشویم که انقلاب اسلامی چه معنایی در جهان دارد. ما با ایمان و امید حرکت میکنیم. این دو کلید واژه را رهبری انقلاب در ۱۴ خرداد بیان کردند. تمام تلاشهایی که برای آسیب زدن به جمهوری اسلامی انجام شد، از تهاجم فرهنگی و شبکههای ماهوارهای و جنگ ترکیبی گرفته تا فتنهانگیزی، همه این فشارها بر جمهوری اسلامی تحمیل شد اما ملت ما مقاومت و ایستادگی کردند و جمهوری اسلامی هم پابرجا مانده است.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تاکید کرد: امروز کشور ما از اینکه به دست خود مردم اداره میشود، سربلند است. ما ملتی داریم که ایمان دارد و به این ملت میتوان امیدوار بود. استقلال و آزادی از هم جدا نیست. مردمسالاری دینی یعنی احترام به رأی مردم جزو آموزههای دینی ماست. یعنی رهبری انقلاب که میگویند رای مردم حقالناس است، این گزاره را از آموزههای دینی طرح میکنند.
وی در بخش دیگری از سخنانش خطاب به حاضران جلسه، تاکید کرد: ما بیانیهای از سوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر کردیم که در پایان این نشست اعلام میشود. در آن بیانیه نکات گفتنی درباره فرایند انتخابات آمده است. من ۱۶ سال تجربه کار سیاسی را در مجلس دارم. اوج و حضیض مجلس را هم تجربه کردم.
حدادعادل گفت: قصد ناامیدکردن هیچکس را ندارم ولی یک واقعیت این است که تهران ۳۰ نماینده میخواهد و امروز ۲ هزار نفر داوطلب این شهر هستند یعنی اگر هیچ ضابطهای هم نبود و با قرعهکشی میخواستیم به لیست برسیم، نسبت هر فرد یک به هشتاد بود. این نگاه به واقعیت باید در ذهن همه داوطلبان حاضر جای داشته باشد.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه باید از خودمان بپرسیم چه کسی واقعا شایسته نمایندگی ملت در مجلس است، اظهار کرد: جایگاه نمایندگان تهران در مجلس شباهت دارد به جایگاه تهران در کل کشور. ما در هیچ شهر بزرگی از شهرهای ایران بیشتر از پنج تا شش نماینده نداریم اما تهران ۳۰ نماینده دارد. حالا باید بپرسیم که نماینده باید چه ویژگی داشته باشد؟
وی با تاکید بر اینکه سوای از ویژگیهایی مثل دوری از فساد و سوابق منفی باید ویژگیهای دیگری هم برای نمایندگان در نظر داشت، یادآور شد: کسی که نماینده میشود در درجه اول باید واجد دانش لازم باشد. کشور باید با علم و دانش اداره شود. این علم و دانش به ویژه در حوزه اقتصاد بسیار مهم و مطرح است. در مجلس درباره همه امور باید تصمیم گرفته شود تا قوانین جامعیت داشته باشد. شناخت از مسائل کشور، مسائل ملی، منطقهای و فرامنطقهای و داشتن نگاه حکمرانی هم مهم است.
حدادعادل گفت: ریلگذاری برای دولت کار بسیار سختی است. نماینده هم باید نیازهای کشور را ببیند و هم مشکلات و واقعیت شرایط دولت را ببیند و بدون توجه به این دو نمیتواند قانونگذاری کند. ما در شرایطی کمتر از یک ماه به انتخابات فرصت داریم که باید با این استقبال از کاندیداتوری یک فهرست کارامد به مردم معرفی کنیم.
وی با اشاره به فرایند شورای ائتلاف برای انتخاب کاندیداها، گفت: ما در قدم اول آن ۱۲۰۰ نفری که در وبگاه شورای ائتلاف ثبتنام کردند برحسب تخصصها تفکیک کنیم و هر فرد را به ۱۴ کانون تخصصی که تشکیل دادیم معرفی کردیم.
حدادعادل افزود: در طی دو روز ترتیبی دادیم که دوستان متخصص ما که دید سیاسی هم دارند با نامزدها مصاحبه کنند. از فردا مصاحبهها از داوطلبان آغاز میشود و کاندیداها خود مشخص میکنند که با کدام کانون علاقمند به مصاحبه هستند. از کانونها خواستهایم که بیشتر شنونده باشند و داوطلبان نگاه خود را در حوزه تخصصی خود که مطابق با کانون مشخص میشود، مطرح میکنند و در نهایت با امتیازگذاری، ۲۰ درصدی که بیشترین امتیاز را به دست آوردند به مرحله بعدی راه پیدا میکنند.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب یادآور شد: ملاحظاتی در بستن لیست نهایی هم وجود دارد. مثلاً جامعه انتظار دارد که حتماً تعدادی خانم به مجلس راه پیدا کنند. این نه فقط در پی غوغای دروغین زن، زندگی، آزادی که پیش از آن هم دغدغه ما بود.
وی تاکید کرد: ملاحظه داریم که تخصص در لیستها حاکم باشد و این ملاحظات ایجاب میکند که تناسبی از جهت تخصصها در میان کاندیداهای لیست نهایی وجود داشته باشد.
حدادعادل تاکید کرد: تنها راه خدمتگذاری به کشور نمایندگی مجلس نیست و این کشور هزاران موقعیت دارد که مشکلات آنجا هم باید حل شود. ما بعد از انتخابات از آنهایی که در لیست وارد نشدند، به عنوان پشتیبان تخصصی مجلس استفاده خواهیم کرد و این حضور انبوه لشکر متخصصی را در اختیار ما میگذارد.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا