خبر/

مدال آور پاراآسیایی که حقوق نمی‌گیرد

1402/10/07 - 11:51 - کد خبر: 105607 نسخه چاپی

نصر: میلاد رمضانی دونده ای که در چهارمین دوره بازی های پاراآسیایی هانگژو چین با کسب مدال برنز در دو ۴۰۰ متر برای کشورمان افتخار آفرینی کرد حقوقش از سوی کمیته ملی پارالمپیک قطع شده است و اکنون درآمدی ندارد.

به گزارش نصر، پدر و مادر میلاد اهل ترکمانچای میانه است و در سال ۱۳۷۴ در ایذه خوزستان به دنیا آمد در تبریز بزرگ شد و اکنون ساکن این شهر است، از بچگی به ورزش علاقه داشته و در سن ۱۸ سالگی به طور حرفه ای وارد عرصه دو و میدانی شده است و در مسابقات جهانی پاریس در تیر ماه امسال توانست با ثبت زمان ۴۷.۸۰ ثانیه رکورد آسیا در ماده دوی ۴۰۰ متر را جابجا کند.
در بازی های پاراآسیایی هانگژو چین نیز که نخستین تجربه وی در این بازی ها بود در فینال دو ۴۰۰ متر این مسابقات در کلاس T۲۰ و در شرایطی که بخش زیادی از مسابقه را پیش بود، با ثبت زمان ۵۰.۴۳ در جایگاه سوم قرار گرفت و صاحب مدال برنز شد.

باید طلا می گرفتم
رکورددار دو ۴۰۰ متر آسیا با بیان اینکه باید در مسابقات پاراآسیایی طلا می گرفتم، به ایرنا گفت: دو و میدانی ورزش رقابت با زمان است و اگر کمی تعلل بکنی، از رسیدن به هدف و جایگاهی که داری بازخواهی ماند، در مسابقات پاراآسیایی برای گرفتن طلا رفته بودم، رکورد آسیا در این ماده را هم داشتم اما ۲ دونده دیگر بهتر از من دویدند و به طلا و نقره رسیدند من هم برنزی شدم.
رمضانی به تمرینات خود در قبل از مسابقات جهانی و پاراآسیایی با سجاد هاشمی که از دونده های مطرح استان در دو سرعت است اشاره کرد و گفت: در سایه این تمرینات توانستم رکورددار آسیا در ماده دو ۴۰۰ متر شوم و سهمیه حضور در بازی های پارآسیایی را کسب کنم.
وی ادامه داد: تمرینات سختی برای حضور پرقدرت در بازی های پاراآسیایی پشت سر گذاشتم امکانات تمرین بسیار کم بود و حمایت آنچنانی نشد و به رغم اینکه مدال گرفتم مسئولان به وعده های خود عمل نکردند و نه تنها هیچ تجلیلی نشد بلکه حقوقی که از سوی کمیته ملی پارالمپیک پرداخت می شد و تنها منبع درآمدی من بود نیز قطع شد.
رمضانی گفت: کمیته ملی پارالمپیک مبلغ پاداشی را که قرار بود در پای سکو پرداخت کند پس از ۱.۵ ماه از بازی های پاراآسیایی آماده کرد که یکصد میلیون تومان برای نفر سوم و دارنده مدال برنز در نظر گرفته شده و به غیر از آن هیچ نوع پرداختی انجام نشده است.
وی در مورد علت قطع شدن حقوقش از سوی این کمیته اظهار کرد: تا قبل از بازی های پاراآسیایی، این حقوق به ورزشکارانی که در رنکینگ ( رده بندی ) حضور داشتند پرداخت می شد اما در قانون جدید، به ورزشکارانی پرداخت می شود که مستقیم سهمیه پارالمپیک را دریافت کنند که به نظرم عادلانه نیست و این حمایت در هر شرایطی باید از مدال آوران صورت گیرد به خصوص در زمانی که نیاز به حمایت دارند.

خودم را برای مسابقات جهانی ژاپن آماده می کنم
رمضانی با بیان اینکه مسابقات قهرمانی کشور اسفند ماه امسال برگزار خواهد شد، گفت: تمرکزم برای کسب مجوز ورودی به مسابقات جهانی است و خودم را برای این مسابقات که اردیبهشت سال آینده در ژاپن برگزار می شود آماده خواهم کرد.
وی ادامه داد: قرار گرفتن بین نفرات اول تا چهارم در این مسابقات به معنی کسب سهمیه مستقیم برای بازی های پارالمپیک برزیل است ضمن اینکه موجب برقراری مجدد حقوق ماهانه نیز می شود.
وی گفت: البته تمریناتم را برای این مسابقات زیر نظر مهدی پیرجهان (دونده مانع رو تیم ملی دوومیدانی کشورمان) انجام خواهم داد که امیدوارم بتوانم با استفاده از تجربیات این دونده، به اهداف خود در مسابقات برسم.
رمضانی خاطرنشان کرد: حقوقی که قبلا پرداخت می شد برای دارنده مدال طلای بازی های پاراآسیایی ۱۰، نقره پنج و برنز سه میلیون تومان بود که در پارالمپیک این ارقام به ترتیب ۲۰، ۱۵ و ۱۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

امکانات و حمایت های استانی اندک است
دارنده مدال برنز بازی های پاراآسیایی در مورد حمایت های استان از ورزشکاران پاراآسیایی و امکانات ورزشی ویژه این ورزشکاران هم اظهار کرد: آذربایجان شرقی و هیات های استانی بودجه خاصی ندارند و امکان حمایت از ورزشکاران برایشان مقدور نیست.
رمضانی ادامه داد: تنها حمایتی که از من قبل از اعزام به مسابقات پاراآسیایی شد کمک هزینه خرید کفش دو و میدانی بود که از سوی مدیرکل ورزش و جوانان پرداخت شد که جا دارد از وی تشکر کنم.
وی افزود: امکانات ورزشی استان برای دو و میدانی توان یابان (معلولان و کم بینایان) صفر است و این قشر از ورزشکاران بدون کمک سایرین، نمی توانند در سالن های دو و میدانی تمرین کنند در واقع این سالن ها و مکان های تمرین ویژه افراد توان یاب نیست.
با امید به اینکه مسئولان کشوری و استانی حمایت های خود از ورزشکاران به ویژه توان یابان را در هر شرایطی ادامه داده و زمینه را برای رشد و ترقی این افراد فراهم سازند.
 انتهای پیام/ 
مدال آور پاراآسیایی که حقوق نمی‌گیرد خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 6 نظر

پاسخ   بابایی   10 ماه پیش  

مسئولان عزیزلطفا از ورزشکاران حمایت کنین

پاسخ   ابوذرشکرانی   10 ماه پیش  

سلام و تشکر از خبر گزاری نصر که قدر همچین ورزشکارانی رو میدونن که با جون و دل برای سر بلندی کشورشون تلاش میکنن 🌺
تقدیر و تشکر از ورزشکار باغیرت آقای میلاد رمضانی کاش مسئولین بیشتر به این نوع ورزشکاران اهمیت بدن و از ورزشکاران توان یاب هم حمایت کنن

پاسخ   هانیه   10 ماه پیش  

آقای رمضانی حرف دل خیلی ها رو به زبون آوردن واقعا به دوو میدانی که بیشترین افتخارات رو برای کشور عزیزمان ایران به ارمغان میارن خیلی کمتر توجه میشه از مقامات و مسئولین محترم و دلسوز کشورمان خواستار رسیدگی به این موضوع هستیم تا یک امیدی در دل جوانان غیرتمند کشور عزیزمان ایجاد شود برای موفقیت های روز افزون آنها و سربلندی کشورعزیزمان ..

پاسخ   علی غفاری   10 ماه پیش  

واقعا دارن حق شونو می خورن دومیدانی کاران دارن زحمت می کشن دارن وفقطو فقط به رشته های فوتبال والیبال اهمیت میدن حق اینا این نبود

پاسخ   امیرحسین   10 ماه پیش  

واقعا حرف حق رو ایشون زدن حق دوومیدانی کار ها رو واقعا دارن میخورن
همش بفکر والیبال و فوتبال هستن اینها هم خیلی زحمت میکشند حقشون این نیست...

پاسخ   نفیسه   10 ماه پیش  

واقعا در حق ورزشکارانمون کوتاهی میشه،ایشالا مسئولین از استعدادهایی مثل آقای رمضانی حمایت بکنن،ورزشکارانی ملنند ایشون بدون حمایت به اینجا میرسن اگر به مشکلات این عزیزان رسیدگی بشه قله ها رو فتح میکنن،متاسفانه در سکوت خبری و ورزشی چنین ورزشکارانی حیف میشن،از خبرگزاریه ایرنا هم نهایت سپاسگذاری رو داریم که پای درد و دل این ورزشکاران میشینن تا انشالاه به گوش مسیولین برسه البته اگر گوش شنوایی باشه،ممنونم.
پژوهشیار