کوچکی نژاد در واکنش به اظهارات «منظور»؛

مجلس به هیچ وجه به دنبال افزایش قیمت بنزین در بودجه نیست/ دغدغه حقوق بازنشستگان از دلایل رد کلیات لایحه بودجه

1402/09/22 - 18:50 - کد خبر: 104759 نسخه چاپی

نصر: عضو هیات رئیسه کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت:مجلس به هیچ وجه به دنبال افزایش حامل‌های انرژی به ویژه بنزین نبوده و همواره تاکید داشته که بودجه باید مجهز به منابع پایدار باشد تا با کسری مواجه نشود.دولت، بندی را در لایحه فوق آورده بود که دستگاه های خدمات رسان با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه می توانند خدمات خود را همتراز کنند و این به معنای گران کردن خدماتی همچون آب، برق، گاز و بنزین است بنابراین این موارد را خود دولت در لایحه گنجانده بود.

به گزاش نصر، جبار کوچکی‌نژاد در گفت‌و‌گویی، با اشاره به اظهارات شب گذشته رئیس سازمان برنامه و بودجه درباره اینکه مجلس در راستای تامین منابع بودجه به دنبال افزایش حامل‌های انرژی به ویژه بنزین است،گفت: مجلس به هیچ وجه به دنبال افزایش حامل‌های انرژی به ویژه بنزین نبوده و همواره تاکید داشته که بودجه باید مجهز به منابع پایدار باشد تا با  کسری مواجه نشود.
نماینده مردم «رشت» در مجلس شورای اسلامی مجلس با بیان اینکه مجلس حتی در برنامه هفتم توسعه اجازه افزایش قیمت بنزین برای رفع ناترازی را نداده است، چراکه متوجه آثار تورمی افزایش نرخ بنزین در کشور هست، افزود: این قبیل اقدامات می تواند، تورم را چند برابر کرده و مشکلات کشور را دو چندان کند.
کوچکی‌نژاد با بیان اینکه رئیس سازمان برنامه و بودجه به خوبی متوجه مشکلات لایحه بودجه بود، بیان کرد: لایحه بودجه سال 1403 2 الی 3 مشکل اساسی داشت؛ نخست بودجه با کسری قابل توجه‌ای مواجه بود و این موضوع یکی از محوری ترین دلایل برای رد کلیات لایحه بودجه بود.
دبیر کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 1403 با اشاره به منابع پیش بینی شده در لایحه فوق بیان کرد: یکی از منابع درآمدی دولت در این لایحه، افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده بود که می توانست موجب تورم شود. بنابراین مشخص بود که مجلس با این موضوع مخالفت خواهدکرد.
وی با بیان اینکه افزایش حقوق بازنشستگان حداقل به 70 همت منابع نیاز داشت، اظهار کرد: این در حالی است که توافق برای افزایش 50 همتی بودجه جهت افزایش حقوق بازنشستگان هم با اما و اگر هایی مواجه بود. 
کوچکی‌نژاد با بیان اینکه دولت در تبصره 14 و موضوع هدفمندی یارانه ها هم با کسری مواجه بود، بیان کرد: حتما کسری‌های ایجاد شده در بودجه به خودی خود یکی از عوامل ایجاد تورم است.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رشد 8 درصدی اقتصادی یکی از اهداف برنامه هفتم توسعه بوده است،گفت: با وجود ناترازی بانک ها و افزایش مالیات سنگین به بخش خصوصی در بودجه،معلوم هست که دولت ابزاری را برای رشد 8 درصدی اقتصادی در لایحه پیش بینی نکرده است.
وی تصریح کرد: همچنین دولت، بندی را در لایحه فوق آورده بود که دستگاه های خدمات رسان با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه می توانند خدمات خود را همتراز کنند و این به معنای گران کردن خدماتی همچون آب، برق، گاز و بنزین است بنابراین این موارد را خود دولت در لایحه گنجانده بود. باید بودجه به طور شفاف نشان دهد که منابع درآمدی اش کجاست وگرنه منابع غیر قابل تحقق، مساوی با کسری بودجه است.
انتهای پیام/
مجلس به هیچ وجه به دنبال افزایش قیمت بنزین در بودجه نیست/ دغدغه حقوق بازنشستگان از دلایل رد کلیات لایحه بودجه خبرگزاری خانه ملت

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار