به گزارش نصر به نقل از ایرنا، حمید قاسمی یکشنبه شب در نشست بررسی مسایل زیست محیطی مجتمع فولاد آذربایجان در میانه افزود: آلایندگی زیست محیطی کارخانه فولاد میانه به علت عدم دقت لازم در انتخاب مکان احداث آن روی می دهد.
وی یادآوری کرد: کارخانه فولاد میانه در رونق اقتصاد و اشتغال این شهرستان نقش به سزایی ایفا می کند ولی باید به مسایل اجتماعی آن نیز توجه کرد، چنانچه هنوز موضوع آلایندگی مرحله احیای آن تعیین تکلیف نشده، مرحله ذوب آن راه اندازی می شود.
مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی با بیان اینکه مدیران این کارخانه اقدام های موثری برای کاهش آلایندگی آن انجام داده اند، گفت: در گذشته شکایت های متعددی از سوی مردم شهرک مجاور کارخانه و روستاهای اطراف از آلایندگی این کارخانه ارایه شده که این امر ناشی از نگرانی ها و مطالبات عمومی است.
قاسمی ادامه داد: در جلسات پیشین پیشنهاد ایجاد 2 ایستگاه سنجش آلایندگی در خود مجتمع فولاد و مرکز شهر و حایل فضای سبز میان کارخانه و شهرک اسلام آباد توسط کارخانه فولاد ارائه شده است که فعلا در این رابطه اقدام موثری انجام نشده است.
فرماندار میانه نیز در این نشست گفت: چند برابر شدن حریم شهر از موضوعاتی است که شهرداری ملزم شده آن را به میزان واقعی برساند تا مشکلات آلایندگی صنایع به ویژه صنایع تبدیلی کاهش یابد.
محمدرضا مشایخی، با بیان اینکه رعایت ضابطه های زیست محیطی از سوی صنایع ضروری است، افزود: تبعیت شرکت فولاد از قوانین زیست محیطی قابل تقدیر است و امید است نواقصات دیگر در این خصوص به زودی رفع شود.
کارخانه تولید فولاد میانه از سال 1379 در شهرستان میانه در 185 کیلومتری جنوب تبریز آغاز به کار کرده و هم اکنون سالانه 550 هزار تن انواع محصول به بازار عرضه می کند؛ قرار است ظرفیت تولید این واحد با اجرای طرح های توسعه به 2 میلیون تن در سال افزایش یابد که همین امر نگرانی هایی را در زمینه آلایندگی های زیست محیطی توسعه آن در نزد افکار عمومی موجب شده است.
انتهای پیام /