نتیجه پژوهش دانشگاهی:

۷۵درصد دختران کشور عوارض جسمانی، اسکلتی و عضلانی دارند

1402/09/01 - 14:56 - کد خبر: 103221 نسخه چاپی

نصر: رئیس کمیته آموزش فدراسیون آمادگی جسمانی ایران گفت: براساس پایان نامه یکی از اساتید حرکات اصلاحی، ۷۵ درصد از دختران دانش آموز کشور دارای عوارض جسمانی، اسکلتی و عضلانی هستند.

به گزارش نصر، « پژمان معتمدی» روز چهارشنبه در حاشیه همایش سه روزه دانش افزایی مربیان ورزشی در تبریز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اگر علل مادرزادی را از عوارض یاد شده حذف کنیم بیشتر آنها ناشی از کم تحرکی یا بی تحرکی است و با توجه به اینکه فدراسیون آمادگی جسمانی متولی حرکات اصلاحی است تلاش خواهیم کرد تا به طور اختصاصی در این زمینه ورود کنیم.
وی اضافه کرد: همچنین طبق آمار وزارت بهداشت، ۲۰ درصد جمعیت ایران در معرض بیماری پیش دیابت قرار دارند و این از نظر علم پزشکی، سندروم متابولیک ( نشانگان سوخت و سازی ) به شمار می رود و منشاء بسیاری از بیماری هاست و فدراسیون آمادگی جسمانی به عنوان متولی بحث تندرستی، به تنهایی نمی تواند در این زمینه کاری انجام دهد و همه دستگاه ها باید همکاری و کمک کنند.
معتمدی با بیان اینکه این فدراسیون نوپا بوده و هنوز به مرحله استفاده کامل از قابلیت ها و توانمندی ها نرسیده است، گفت: اقدامات خوبی در یکسال گذشته از بدو تاسیس کمیته آموزش در این فدراسیون انجام شد و رتبه دوم کشوری را بین دیگر فدراسیون ها در بحث آموزش کسب کرده ایم و درصدد راه اندازی کمیته اختصاصی حرکات اصلاحی بر اساس اصناف هستیم.
وی اضافه کرد: یکی از ارکان رشته های ورزشی، آمادگی جسمانی است و این فدراسیون می تواند کمک حال همه فدراسیون ها باشد و در همین راستا، دوره های آمادگی جسمانی را برای فدراسیون های هندبال و کبدی به صورت تخصصی برگزار کرده ایم که ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه ماموریت فدراسیون از زمانی که از فدراسیون همکانی منفک شد تغییر یافته است، گفت: فدراسیون همگانی متولی ورزش عموم است اما فدراسیون آمادگی جسمانی، در ارتباط با آمادگی های تخصصی رشته های ورزشی فعال است و در آینده، باشگاه های تخصصی آمادگی جسمانی را نیز راه اندازی خواهیم کرد.
معتمدی ادامه داد: داشتن مدرک آمادگی درجه سه جسمانی، پیش نیاز کسب مدرک مربیگری حرفه ای در رشته های مختلف است و ما با برگزاری همایش ها و کارگاه های علمی، درصدد اطلاع رسانی به مربیان ورزشی و افزایش دانش به روز آنها هستیم.

شرکت کنندگان در همایش ۷۵ امتیاز می گیرند
دبیر عملی همایش سه روز دانش افزایی مربیان ورزشی در تبریز نیز گفت: مربیانی که در این دوره حضور یافته اند ۷۵ امتیاز کسب می کنند که از لازمه های گرفتن مدرک مربیگری حرفه ای است.
حسین شیروانی به ظرفیت های بالای علمی و ورزشی تبریز اشاره کرد و افزود: تیم ها و باشگاه های زیادی در تبریز و آذربایجان شرقی وجود دارد و همین امر، برگزاری چنین دوره ای را اجتناب ناپذیر کرده بود.
وی با بیان اینکه فرمت این همایش سه روز است، گفت: در این همایش، به موضوعات مطرح شده از جنبه علمی و ورزشی پرداخته می شود و اساتید مطرحی در این همایش آخرین یافته های حوزه علم و ورزش را ارائه می دهند.
شیروانی ادامه داد: فیزیولوژی ورزشی، تغذیه و ورزش، مکمل ها و داروهای نیرو افزا، آسیب شناسی ورزشی، حرکات اصلاحی، علم تمرین و روش های نوین بدنسازی در این همایش سه روزه از سوی اساتیدی همچون دکتر واعظ موسوی، آقاعلی نژاد و معتمدی مطرح می شود.
وی افزود: در این همایش ۱۴ کارگاه علمی برگزار و آخرین دستاوردها در حوزه های بدنسازی و علم تمرین به شرکت کنندگان ارایه می شود و مدل جدیدی از تمرینات بر اساس یافته های جدید در اختیار مربیان قرار می گیرد.

به روز رسانی اطلاعات ورزشی مربیان هدف اصلی همایش است
سرپرست هیات آمادگی جسمانی آذربایجان شرقی گفت: به روز رسانی اطلاعات ورزشی مربیان، هدف اصلی همایش سه روزه تبریز بوده و به رغم مشکلاتی که در زمینه سایت نام نویسی بود، استقبال خوبی از این همایش صورت گرفته است.
لیلا جاویدان افزود: ۲۰ رشته زیر مجموعه آمادگی جسمانی فعالیت می کند و یکهزار و ۴۰۰ باشگاه خصوصی در استان فعالند که اگر بتوانیم اطلاعات و دانش ورزشی یک نفر از هر باشگاه را ارتقا دهیم در واقع یکهزار و ۴۰۰ مربی با دانش روز تحویل جامعه ورزشی خواهیم داد.
ویبا اشاره به اینکه حضور در این دوره های آموزشی برای مربیانی که سه سال از اعتبار کارت مربیگری آنها سپری شده، اجباری است، گفت: سعی ما بر این است که از هر فرصتی برای ارتقای دانش مربیان استفاده و از ترویج غلط برخی حرکات ورزشی در باشگاه ها و جامعه جلوگیری کنیم.
جاویدان گفت: دانش مربیان باید به روز باشد و این کار یا از طریق مطالعه که اختیاری است اتفاق می افتد یا از طریق شرکت در دوره های آموزشی که اجباری است.
وی ادامه داد: ۳۰۰ نفر در این همایش شرکت کرده اند که به نظرم، اگر مشکلات نام نویسی آنلاین نبود این تعداد تا یکهزار نفر نیز قابل افزایش بود.
وی همچنین تعداد ورزشکاران سازمان یافته و دارای بیمه این هیات نوپا را ۱۰ هزار نفر اعلام کرد و گفت: این آمار به طور دقیق از هیات همگانی تفکیک نشده است که در صورت تفکیک، تعداد به مراتب بالاتر از این ارقام است.

کلینیک حرکات اصلاحی در تبریز راه اندازی می شود
دبیر اجرایی این همایش نیز با بیان اینکه کلینیک بزرگ حرکات اصلاحی در تبریز راه اندازی خواهد شد، گفت: در این کلینیک که سال آینده بهره برداری می شود، اساتید حرکات اصلاحی و آسیب های ورزشی به کار گرفته می شوند.
هادی سلطانی افزود: خدماتی همچون فیزیوتراپی، تغذیه ورزشی و حرکات اصلاحی در این کلینیک از سوی اساتید به مراجعه کنندگان ارایه خواهد شد.
 همایش سه روز دانش افزایی مربیان ورزشی با حضور ۳۰۰ مربی از امروز تا سوم آذرماه در تالار شایانمهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز دایر خواهد بود.
۱.سندروم متابولیک یا نشانگان سوخت و سازی به مجموعه ای از شرایط گفته می شود که احتمال سایر بیماری ها نظیر: بیماری های قلبی عروقی، سکته و دیابت نوع ۲، کبد چرب ، استئاتوز و سیروز کبدی ؛ بیماری مزمن کلیوی (CKD )، آپنه خواب ، نقرس و سندروم تخمدان پلی کیستیک ( PCOD ) افزایش می دهد.
انتهای پیام/
۷۵درصد دختران کشور عوارض جسمانی، اسکلتی و عضلانی دارند خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار