فرماندار هشترود:
مشارکت مردم در امور اجرایی زمینه ساز توسعه پایدار هشترود است
نصر: فرماندار هشترود با اشاره به مشارکت مردم در قالب سازمانهای مردم نهاد گفت: مشارکت مردم در امور اجرایی زمینه ساز توسعه پایدار شهرستان هشترود است.
به گزارش نصر به نقل از مهر، امین امینیان صبح امروز چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی توسعه و حمایت از سازمانهای مردم نهاد با بیان اینکه مشارکت شاخص اصلی توسعه یافتگی جوامع است، اظهار داشت: در هر جامعهای که مردم نسبت به امور جامعه احساس مسئولیت داشته باشند آن جامعه توسعه خواهد یافت از این رو باید به دنبال افزایش کمیت و کیفیت حضور مردم در امور مختلف جامعه باشیم.
وی با اشاره به مشارکت حداکثری مردم در قالب گروههای همیار اجتماعی در کشورهای توسعه یافته بخصوص اسکاندیناوی در امور مختلف گفت: در واقع در این کشورها اداره کشور به خود مردم واگذار شده است و در همه حوزهها تشکلهایی وجود دارد که خواستهها و مطالبات اقشار مختلف مردم را نمایندگی میکند.
وی نمونهای از تشکلهای مردم نهاد را اتحادیهها، سندیکاها، سازمانها و انجمنهایی دانست که در سطح کشور وجود دارند و کار ویژه آنها تنظیم منافع اعضای اتحادیه با منافع عمومی جامعه میباشد که از طریق انتقال دغدغه اعضای اتحادیه به نهادهای قدرت و برعکس این تعادل برقرار میشود.
وی خاطرنشان کرد: دغدغه ما بایستی تسری این تشکلها در دیگر حوزههای اجتماعی باشد.
فرماندار هشترود با بیان اینکه امورات مختلفی در سطح جامعه وجود دارد که دولت به دلایل متعدد ناتوان از حل آنها است گفت: همواره یک شکاف بیاعتمادی و بدبینی بین مردم و دولتها وجود دارد اما مردم میتوانند به خود بیشتر اعتماد کنند از این رو خود مردم و نمایندههای آنها میتواند این مسائل را با تشکلهای مردمی یعنی سمنها بهتر انجام دهند.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات اساسی که در هشترود با آن مواجه هستیم عدم مشارکت مردم در امور مختلف جامعه است افزود: اعضای شورای هماهنگی توسعه و حمایت از سازمانهای مردم نهاد لازم است در حوزههای مختلف علاقهمندان را شناسایی و در قالب مختلف با تشکیل سمنها سازماندهی کنند و سعی کنند بیشتر از جوانان در تشکیل و سازماندهی سمنها استفاده شود چون جوانان معمولاً نسبت به این کار بیشتر علاقهمند هستند.
امینیان با تاکید بر اینکه حضور در سمنها داوطلبانه و غیرانتفاعی است، گفت: همین مسئله موجب میشود سمنها متمایز از یک شرکت تعاونی یا دستگاه اجرایی دولتی باشند و پیشرفت کار به مراتب در سمنها بیشتر از دیگر نهادها باشد چون مردم در سمنها داوطلبانه فعالیتی را دنبال میکنند که نسبت به آن دغدغه داشته و احساس مسئولیت اجتماعی میکنند.
وی همچنین تاکید کرد: سمنها به هیچ وجه نباید در امور سیاسی و جبهه گیری سیاسی ورود پیدا کنند لذا افراد عضو در آن باید از تبدیل کردن سمن به یک حزب سیاسی اجتناب کنند و این برای جامعه سم مهلک است.
انتهای پیام/
خبرگزاری مهر