پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصدی احداث لندفیل شماره دو پسماند تبریز؛

بزرگترین پروژه زیست محیطی ناتمام شهرداری تبریز در ایستگاه آخر

1402/08/20 - 15:28 - کد خبر: 102690 نسخه چاپی

نصر: شهردار تبریز از پیشرفت فیزیکی ۹۸ درصدی احداث لندفیل شماره دو پسماند شهر در مساحتی باِلغ بر ۱۰ هکتار خبر داد و گفت: بزرگترین پروژه زیست محیطی ناتمام شهرداری تبریز در آستانه تکمیل است.

به گزارش نصر، یعقوب هوشیار در جلسه‌ بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های ناتمام حوزه مدیریت پسماند شهرداری تبریز اظهار داشت: با تکمیل فرایند توسعه ظرفیت تصفیه خانه مرکزی به ۱۵۰ متر مکعب در روز ،شاهد بهره برداری و اتمام یکی دیگر از پروژه‌های بزرگ ناتمام شهرداری در حوزه مدیریت پسماند خواهیم بود.  
وی در ادامه گفت: پروژه‌های ناتمام شهرداری را با زمان بندی وبرنامه ریزی دقیق و تامین اعتبارات لازم به بهره برداری می‌رسانیم.  
هوشیار افزود: با تامین اعتبار و صرف هزینه‌های لازم و پیگیری شبانه روزی مدیریت شهری توسط قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، پروژه احداث لندفیل شماره ۲ پسماند تبریز در آینده ای نزدیک به بهره برداری می‌رسد. 
وی ضمن اشاره به میزان سرمایه گذاری و تکنولوژی بکار رفته در این پروژه افزود: این طرح پس از بررسی های صورت گرفته از نمونه های رایج دنیا، با بکارگیری متخصصین جوان منطقه و مصالحی از قبیل ژئو ممبران و تکستال ،با مساحتی باِلغ بر ۱۰ هکتاربرای آماده سازی لندفیل ۲ و ۳  و میزان سرمایه گذاری یک هزار میلیارد ریال، باهدف دفن اصولی و بهداشتی زباله، جلوگیری از نفوذ شیرابه به آب‌های زیرزمینی و کنترل شیرابه احداث شده وازجمله استراتژی‌های مدیریت پسماند در حوزه خدمات شهری و حفظ محیط زیست به شمار می رود.
شهردار تبریز تصریح کرد: با شروع بهره برادری از این طرح شاهد افتتاح یکی دیگر از پروژه های کلان ناتمام شهرداری در این دوره مدیریت شهری خواهیم بود.
این جلسه با حضور مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تبریز، مجری و پیمانکار قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و معاونت عمرانی شهرداری، کارفرمای پروژه برگزار شد.
انتهای پیام/
بزرگترین پروژه زیست محیطی ناتمام شهرداری تبریز در ایستگاه آخر نصر

ثبت نظر

نمایش 1 نظر

پاسخ   شهروند   6 ماه پیش  

جناب آقای هوشیار شهردارمحترم تبریز سلام لطفا دستور فرمایید این مکانیکها و صافی کاریهای خودرو ها را از خیابان ملت (تاکسیرانی) و مشاغل عاطل و باطل را از( بازار روز) جمع آوری و در صورت امکان به کاربری اولیه خود که بازار تره بار بود برگردانند چون این منطقه به یک بازار بزرگ تره بار و میوه و امثالهم نیازمند است متشکریم از زحمات حضرتعالی
پژوهشیار