مدیرکل امور خیرین وزارت بهداشت مطرح کرد:
همراهی ۱۰۰ هزار خیر با نظام سلامت کشور
1402/07/22 - 10:21 - کد خبر: 101180
نسخه چاپی
نصر: مدیرکل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۲۱۰۰ خیر در کل کشور به صورت مستقیم با ما کار میکنند و شناسنامه دار هستند ولی اگر بخواهیم خیرینی که شناسنامه دار نیستند را به این آمار اضافه کنیم حدودا یکصد هزار نفر در حوزه سلامت به ما یاری میرسانند که تعداد قابل توجهی است.
به گزارش نصر، محمدجواد حیدری پور، امروز در اولین نشست شورای هماهنگی مشارکتهای مردمی دانشگاه که در دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد، تبریز را از فعال ترین شهرهای کشور در حوزه مشارکتهای مردمی و خیرین سلامت یاد کرد و اظهار کرد: تبریز در حوزه خیرین سلامت و مشارکتهای مردمی پیشتاز است و ما قدردان خیرین و دستاندرکاران این حوزه هستیم.
وی گفت: تامین سلامت جامعه علاوه بر اینکه بر عهده دولت است یک بخش مهم غیر دولتی و فرا وزارتی است و جزو موضوعاتی است که به همه مردم ارتباط پیدا می کند چرا که با عدم تامین سلامت جامعه ، زندگی برای افراد آن جامعه دشوار می شود.
حیدری پور افزود: حوزه سلامت وجه اشتراک همه جناح ها است و تنها حوزه ای است که حتی مخالفین اعتقادی و سیاسی نیز در برخی از موارد در تامین سلامت مردم کمک می کنند و این نشانگر اهمیت سلامت در جامعه است.
وی افزود: در این دولت و همچنین در وزارت بهداشت به حوزه مشارکتهای مردمی و امور خیریه توجه ویژه شده است و همچنین شخص وزیر بهداشت نیز نگاه جدی به این موضوع دارند.
مدیرکل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اهمیت توجه خیرین سلامت بر نیازهای جامعه افزود: دولت و وزارت بهداشت از نظر اقتصادی قادر بر حل تمام مسائل نیست و نقش خیرین در حوزه بهداشت و درمان به وضوح احساس می شود.
وی اضافه کرد: حتی ریاست جمهوری هم نسبت به حضور جدی خیرین سلامت در این حوزه تاکید دارند و طی جلسه ای که با ایشان داشتیم تاکید بر حمایت کامل دولت از خیرین و مشارکت کنندگان این حوزه داشتند.
حیدری پور در بخش دیگری از سخنان خود، تبریز را شهر اولین ها خواند و افزود: در اکثر حوزه ها و مخصوصا در حوزه خیرین سلامت و مشارکتهای مردمی نیز شهر تبریز بعنوان شهر اولین ها مطرح بوده و این به وضوح قابل مشاهده است.
21 هزار خیر شناسنامه دار در حوزه سلامت
حیدری پور در ادامه صحبتهای خود گفت: تقریبا 21 هزار خیر در کل کشور به صورت مستقیم با ما کار میکنند و شناسنامه دار هستند ولی اگر بخواهیم خیرینی که شناسنامه دار نیستند را به این آمار اضافه کنیم حدودا یکصد هزار نفر در حوزه سلامت به ما یاری می رسانند که تعداد قابل توجهی است.
وی افزود: همچنین ۳۰۰ موسسه خیریه و سمن و ۷۴ موسسه خیریه، صرفا در خصوص بیماری سرطان در حوزه خیرین سلامت در کشور به مردم کمک رسانی می کنند.
مدیرکل امور خیرین و موسسات خیریه سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: به جرات میتوانم بگویم که مجموعه ای به این وزانت که از همه ظرفیتهای آن در حوزه مشارکتهای مردمی و امور خیرین استفاده میشود در سطح کشور ندیدهام و از همه خادمین و تلاشگران مربوطه تشکر و قدردانی میکنم.
وی گفت: ما نیز درامر تسهیل گری امور در وزارت بهداشت کمک میکنیم و برنامه تاسیس این مرکز هدفش برطرف کردن مشکلات و بروکراسی های اداری این حوزه است.
حیدری پور ادامه داد: بنا به ظرفیت های ملی و حتی بین المللی که در تبریز وجود دارد ما هم آن را بصورت ویژه میبینیم و همچنین تبریز را به عنوان مسئول کارگروه ثمن ها در وزارت بهداشت انتخاب می کنیم و از تجربیات آنها استفاده می کنیم.
کارگروه کاهش بار بیماریها را برای اولین بار در کشور
بهمن نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز ضمن سخنانی حوزه سلامت را زیرساختی برای بشریت خواند و گفت: هر پیشرفتی پایه و اساسش سلامت است و سلامت جامعه است که به رشد و شکوفایی منجر می شود.
وی افزود: در این حوزه کارهای زیادی لازم است که انجام شود البته با تلاش عزیزان تا بحال هم اقدامات مهمی انجام شده است.
وی گفت: با پیشرفت تکنولوژی مشکلات جدید و پیچیده ای برای جوامع بشری ایجاد می شود و حوزه سلامت با مشکلات جدیدی رو برو است از این رو باید توانمندیهای سیستم بهداشت و درمان نیز دائما بروز شده و امکانات جدید ایجاد شود تا بتوان با آنها مقابله کرد.
نقی پور افزود: تمام مسئولان امر سعی در ارتقای سطح سلامت جامعه را دارند ولی منابع مالی و انسانی محدود است و لازم است که تلاشگران و مدافعان سلامت مخصوص خیرین این عرصه پای کار بیایند و به ارتقای سطح سلامت و سیستم بهداشت و درمان به ما کمک کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با تاکید بر مقدم بودن سلامت جامعه بر دیگر کارها و مشکلات موجود افزود: ما دست یاری به سوی خیران دراز می کنیم و خواهان کمک این عزیزان هستیم که در کنار اقدامات دولت شاهد افزایش توانمندی در تامین بهداشت و درمان مردم باشیم.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز همچنین کارگروه کاهش بار بیماریها را برای اولین بار در کشور به منظور پیشگیری از بیماریها راه اندازی کرده است که امیدواریم شاهد پیشرفتهای خوبی در این حوزه باشیم.
وی با اشاره به اولویت توجه به بهداشت پیش از درمان، خواهان توجه خیرین سلامت به حوزه بهداشت در کنار تامین درمان مردم شد و از خیرین سلامت خواست تا توجه بیش از پیش به حوزه بهداشت داشته باشند.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس