گزارش تصویری/

تصاویر | کارگاه تهیه پنیر لیقوان

تصاویر |  کارگاه تهیه پنیر لیقوان

نصر: پنیر لیقوان مشهورترین پنیر سنتی آذربایجان است در سراسر جهان به عنوان پنیر سفید آذربایجانی شناخته می‌شود. این پنیر شبه‌نرم بین سه تا دوازده ماه در آب‌نمک نگه داشته می‌شود تا برسد. این پنیر در روستای لیقوان واقع در دامنه شمالی سهند از توابع شهر تبریز ایران تهیه می‌شود. عکس ها از: مسعود فردی انور

1399/03/17 - 11:05 - 21257
دانلود



نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار