گزارش تصویری/

تصاویر| برداشت چای ایرانی

تصاویر| برداشت چای ایرانی

نصر: برداشت برگ سبز چای در استان‌های گیلان و مازندران هر ساله در سه چین بهاره، تابستانه و پاییزه صورت می گیرد. چین بهاره از اوایل اردیبهشت ماه، تابستانه از نیمه دوم خردادماه و چین پاییزه از شهریور ماه آغاز و تا پایان مهرماه به اتمام می‌رسد. بر اساس آخرین آمار، ۵۵ هزار چایکار استان‌های گیلان و مازندران، در باغ‌هایی به وسعت ۲۵ هزار هکتار چای برداشت می‌کنند.عکس ها از مجتبی محمدی

1404/02/21 - 13:39 - 136172
دانلود


ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار