مدیرکل خدمات اجتماعی کارگران؛
حدود ۳ میلیون کارگر تا ۱۴۰۳ بیمه سلامت میشوند
نصر: مدیرکل خدمات اجتماعی کارگران گفت: براساس آمار و اطلاعات، سال گذشته حدود یکمیلیون کارگر جدید تحت پوشش خدمات سلامت قرار گرفتند و تا سال ۱۴۰۳ این رقم باید به حدود ۳ میلیون کارگر افزایش یابد.
به گزارش نصر، بیمه و پوشش بیمه ای یکی ازمسائل حائز اهمیت در زندگی کارگران است که ضرورت دارد مورد توجه قرار گیرد. چرا که سلامت روان یک کارگر زمینه را برای بهره وری بهتر در محیط کار فراهم می کند. در حال حاضر حدود 14میلیون کارگر در کشور وجود دارد که بخشی از آنها بیمه ندارند.
هادی بهداد, مدیرکل خدمات اجتماعی کارگران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سال گذشته حدود یکمیلیون کارگر جدید تحت پوشش خدمات سلامت قرار گرفتند.
وی بیان کرد: براساس آمار و اطلاعات، سال گذشته حدود یکمیلیون کارگر جدید تحت پوشش خدمات سلامت قرار گرفتند و تا سال 1403این رقم باید به حدود 3میلیون کارگر افزایش یابد.
بهداد در تشریح راهاندازی سامانه دیدهبان سلامت گفت: این سامانه با هدف یکپارچهسازی فرآیند شناسایی، تأسیس و راهاندازی شبکههای بهداشتی در درون بنگاههای اقتصادی اعم از ایستگاه بهگر، خانه بهداشت کارگری و مراکز بهداشت کار راهاندازی میشود.
وی درباره مزایای راهاندازی این سامانه گفت: شناسایی فرآیندها، بررسی و رفع ایرادات فرایندها، اخذ آسان آمار و اطلاعات، امکان نظارت و رتبهبندی، ثبت و ضبط کلیه خدمات(آموزش، معاینات ادواری، مشاورههای روانشناسی) و ... از جمله مزایای این طرح است که در آینده نیز پرونده سلامت الکترونیک کارگران و بنگاههای اقتصادی نیز به آن افزوده خواهد شد.
بهداد، همچنین از احصا و تدوین سند راهبردی این ادارهکل خبر داد و اظهار داشت: پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، ارتقای سلامت روان در جامعه کار و تولید و ارتقای خدمات کیفی در جامعه کار و تولید از جمله این راهبردهاست که از طریق توسعه همگانی مراقبتهای بهداشتی، نظام ارجاع مراقبتهای اجتماعی و متناسبسازی خدمات اجتماعی اجرایی خواهند شد.
مدیرکل خدمات اجتماعی کارگران وزارت کار با بیان اینکه حدود 14میلیون نفر کارگر در کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: یکمیلیون و 900هزار بیمهشده جدید به سازمان تأمین اجتماعی اضافه شدند که همه اینها به خدمات اجتماعی سلامت نیاز دارند.
وی ادامه داد: بر اساس آمار، در کل کشور نزدیک به 31هزار بنگاه بالای 50نفر وجود دارد که خدماتی، تولیدی و صنعتی هستند؛ بنابراین باید پوشش خدمات اجتماعی و سلامت این بنگاهها تقویت شود.
بهداد با بیان اینکه شبکه ارائه خدمات سلامت در بنگاههای اقتصادی دارای حدود 10هزار مرکز اعم از خانههای بهداشت، ایستگاههای بهگر و مراکز بهداشت است، تصریح کرد: طبق آمار، حدود 80درصد کارگران در بنگاههای 10تا 50نفره فعالیت میکنند که خدمات اجتماعی در این بنگاهها باید توسعه یابد.
مدیرکل خدمات اجتماعی کارگران وزارت کار افزود: سال گذشته 500درصد آموزشهای همگانی و حدود 300درصد تأسیس خانههای بهداشت افزایش یافت.
انتهای پیام/
خبرگزاری تسنیم