معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی:
توسعه هر منطقهای نیازمند توسعه زیرساختهای آن است
نصر: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی گفت: آذربایجان شرقی یکی از استانهای صنعتی کشور است که هم در مناطق مرکز و هم شهرستانهای این استان در زمینه توسعه صنعت گامهای مهمی برداشته شده و طبق برنامه مدون استانی در سال گذشته نیز توسعه در این مناطق بیشتر شکل گرفته است.
به گزارش نصر، جبارعلی ذاکری در مراسم افتتاح خط تولید لولههای فلزی ترمز در کلیبر گفت: توسعه هر منطقهای نیازمند توسعه زیرساختهای آن منطقه است و تامین زیرساختها نیز جزو وظایف حاکمیت میباشد که در این راستا در طول چندسال گذشته برنامه ریزی برای ورود بخش سرمایه گذاری خصوصی و توسعه شهرکها و حتی شکل گیری شرکتهای صنعتی جدید انجام شده است.
وی افزود: در طول ۴۰ سال گذشته سیاست دولت توسعه و خدمت رسانی به شهرکهای صنعتی، نواحی صنعتی و محدودههایی است که به صورت خودجوش تحت عنوان لکههای صنعتی توسعه یافتهاند و این مقدمات باعث ورود سرمایه و سرمایه گذاران و توسعه اقتصادی و اجتماعی مناطق خواهد بود و شهرستان کلیبر نیز از این امر مستثنی نیست.
ذاکری در ادامه از امضای میثاقنامهای توسط مقامات عالی آذربایجان شرقی و دستگاههای نظارتی برای حمایت و گره گشایی از کار سرمایه گذاران بخش خصوصی در بخش صنعت این استان، گفت: این میثاقنامه در راستای حمایت کامل استان از بخش خصوصی و ورود سرمایه گذار بخش خصوصی به صنعت و اطمینان از سرمایه گذاری در منطقه تدوین شده و سال گذشته توسط مقامات عالی استان و دستگاههای نظارتی امضاء و در اختیار سرمایه گذاران قرار گرفت و در این راستا نزدیک به ۲۶۰ همت سرمایه گذاری در استان از طریق بخش خصوصی تدوین شد.
وی بیان کرد:این امر نشان از عزم جدی سرمایه گذاران بخش خصوصی برای توسعه منطقهای است و امیدواریم آثار و برکات سرمایه گذاری این بخش در سالهای کوتاه مدت بر اقتصاد، معیشت مردم و اشتغال تأثیرگذار باشد و یکی از این تأثیرات را هم میتوان در مناطق شهری نزدیک به شهرکهای صنعتی تبریز و منطقه آزاد ارس دید که در بحث اشتغال با کمبود نیروی انسانی روبرو هستند و این نشان میدهد که نتیجه سرمایه گذاریهای بخش خصوصی آثار مثبتی در منطقه داشته است.
ذاکری در ادامه با اشاره به اینکه شهرستان کلیبر نگین منطقه ارسباران است، گفت: این شهرستان یکی از مناطق کمتر توسعه یافته یا مستعد توسعه میباشد که قرار گرفتن این شهرستان در نزدیکی منطقه آزاد ارس میتواند موجبات بهرهمندی مردم این شهرستان از مزایای منطقه آزاد شود.
وی ادامه داد: امیدواریم با تلاش مسئولان ارشد این شهرستان این امر هرچه سریعتر اتفاق بیفتد و خوشحال هستیم که با سرمایه گذاری شرکت بزرگ هلدینگ رایزکو و هوراند پلاستیک در کلیبر موجبات اشتغال و توسعه قطعات خودرویی آذربایجان شرقی چه در بخش حمل و نقل و چه در بخش صنعت داخل استان و خارج استان فراهم شده و نقطه قوتی برای توسعه و اقتصاد در منطقه شده است.
رئیس هیأت مدیره هلدینگ رایزکو نیز در این مراسم گفت: شرکت سرمایه گذاری و توسعه راهبردی راز(رایزکو)با بیش از 26 سال حضور در صنعت کشور در سال ۱۳۹۰ با افزایش دامنه تولید محصولات، تکمیل زنجیری ارزش و ارائه خدمات متنوع در شرکتهای زیر مجموعه، در قالب یک هلدینگ تخصصی چند رشته ای(صنعتی، سرمایه گذاری) تجدید ساخت یافته است.
وی ادامه داد: در حال حاضر به عنوان سهامدار اصلی کسب و کارهای مختلف در حوزههایی چون خودروسازی، تولید قطعات خودرو، خدمات دانش بنیان و فن آورانه در حوزه نفت و گاز، کامپاندهای پلیمری، مرکز نوآوری، صنایع خلاق و شتابدهی، صنایع غذایی و مسئولیتهای اجتماعی مشغول به فعالیت میباشد و توانسته بیش از هزاران فرصت شغلی به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای جوانان ایرانی در همه نقاط کشور ایجاد کند.
حمیدرضا صمدی افزود: شرکت هلدینگ رایزکو در راستای ایجاد اشتغال و توسعه صنعت در شش استان کشور در صنعت قطعه سازی با ۲۳ واحد تولیدی نزدیک به پنج هزار نفر نیروی انسانی و در صنعت خودروسازی در سه استان با مجموع ۱۸ واحد تولیدی بیش از شش هزار نفر نیروی انسانی فعال دارد و همچنان نیز توسعه شرکت هلدینگ رایزکو تا چهلمین پروژهای که تعهد کرده است، پیش خواهد رفت و امروز نیز پروژه خط تولید لوله فلزی ترمز مجموعه هوراند پلاستیک کلیبر دوازدهمین پروژه میباشد که همزمان با میلاد امام رضا(ع) به بهره برداری رسید که با افتتاح این خط تولیدی میزان اشتغال در این مجموعه از ۱۵۰ نفر به حدود ۲۱۰ نفر افزایش پیدا کرد.
وی همچنین با اشاره به اینکه پروژههای انجام شده توسط شرکت سرمایه گذاری و توسعه راهبردی رایزکو با استانداردهای جهانی، بدون آلایندگی و مجهز به فناوریهای روز دنیا میباشد، گفت: پروژه خط تولید لوله فلزی ترمز مجموعه هوراند پلاستیک شهرستان کلیبر در کمتر از یک سال با همه تحریمهایی که وجود داشت با سرمایه گذاری بیش از سه میلیون دلار به بهره برداری رسید.
وی بیان کرد: در این خط تولیدی فرآیند تولید لولههای ترمز با رول کردن نوار فولادی مسوار و شکل دهی لوله دو جداره آغاز و بعد از جوشکاری در دمای بیش از هزار درجه سانتیگراد، لایههای مسی در سطوح داخلی و بیرونی لوله جوش داده شده و محصول نهایی خط جوشکاری لوله با عبور از دستگاه بازرسی غیر مخرب EDDY Current با بالاترین سطح کیفی تولید و در نهایت لوله با قابلیت تحمل فشار زیاد روغن هیدورلیک ترمز تولید میشود.
وی تاکید کرد: تولید لوله در سایت هوراند پلاستیک در سه خط جداگانه جوشکای لوله، پوشش دهی روی و پوشش دهی پلی آمید اجرا می شود.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا