معاون پیشگیری مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی:

اجرای سند جامع پیشگیری از خشونت نیازمند اهتمام همه نهادهاست

1401/07/09 - 09:46 - کد خبر: 76234 نسخه چاپی

نصر: معاون پیشگیری مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی با اشاره به تدوین و تصویب سند جامع پیشگیری از خشونت در استان، اجرا و تحقق مفاد آن را نیزامند اهتمام همه ۱۷ نهاد مسوول دانست.

به گزارش نصر، سوسن محسنی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، آسیب های اجتماعی نوپدید را از جمله چالش های حوزه اجتماعی و فرهنگی آذربایجان شرقی برشمرد و افزود: هم اکنون در این استان آسیب هایی همچون اعتیاد، جاشیه نشینی و خشونت های خانوادگی روند رو به افزایش به خود گرفته است که برای مقابله با این پدیده ها باید اقدامات فوری، عمقی و علمی به انجام برسد.
وی از تهیه و تدوین سند جامع پیشگیری از خشونت در آذربایجان شرقی در سال ۱۳۹۹ خبر داد و اظهار داشت: هر چند این سند در همان سال به دستگاه های مسئول ابلاغ شد، اما با شیوع ویروس کرونا بسیاری از مفاد آن به مرحله اجرا درنیامد.
محسنی ادامه داد: این سند جامع تعداد ۱۷ دستگاه اجرایی از جمله بهزیستی، دادگستری، استانداری، دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی و ورزش و جوانان را جزو ارگان های مسئول شناخته تا بر اساس سند، برنامه های خود را برای کاهش آسیب های اجتماعی در آذربایجان شرقی ارایه دهند.
وی هدف سند جامع پیشگیری از خشونت در  آذربایجان شرقی کاهش ۲۵ درصدی میزان این آسیب ها تا سال ۱۴۰۴ اعلام و اضافه کرد: هم اکنون در سال دوم این برنامه هستیم که امیدواریم با همکاری و مساعدت دستگاه های مربوطه تلاش ها برای رسیدن به هدف برنامه، سرعت بیشتری به خود بگیرد.
محسنی با اشاره به اینکه دبیرخانه سند جامع پیشگیری از آسیب های اجتماعی در اداره کل بهزیستی آذربایجان شرقی مستقر است، ادامه داد: این دبیرخانه اقدام به راه اندازی دفاتر در تمامی شهرستان های ۲۱ گانه استان کرده است تا جدی تر از گذشته در این زمینه اقدام شود.
وی کمیته اجرایی و علمی به مدیریت بهزیستی، کمیته ارزشیابی و نظارت توسط دادگستری کل استان و کمیته اجرایی به مدیریت استانداری آذربایجان شرقی را از کمیته های فعال و مهم سند جامع پیشگیری از آسیب های اجتماعی برشمرد.
محسنی، مطالبه گری رسانه های گروهی از دستگاه های مسئول در سند یاد شده را یکی از مهمترین و بهترین راهکارها برای اجرایی شدن سند دانست و گفت: بدون تردید اگر رسانه ها از هر یک از دستگاه های ۱۷ گانه مسئول در سند بازخواست کنند، می توان به دستیابی به اهداف سند امیدوارتر شد.
وی توجه به نقش مهم و تاثیرگذار تشکل های مردمی در کاهش آسیب های اجتماعی و آگاه سازی عمومی از سوی بهزیستی را جزو اولویت های پیشگیری از انواع آسیب های اجتماعی بیان کرد و افزود: در این راستا تلاش می شود از توانمندی های این تشکل ها برای ایجاد نشاط اجتماعی و تغییر و تحولات روحیه مردم در تمام نقاط استان استفاده شود، چون معتقدیم پذیرش برنامه های این تشکل ها از سوی مردم بسیار بهتر و راحت تر از برنامه های دولتی است.
انتهای پیام/
اجرای سند جامع پیشگیری از خشونت نیازمند اهتمام همه نهادهاست خبرگزاری ایرنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار