به گزارش نصر، محسن محمودی، رئیس پلیس فتا آذربایجانشرقی اظهار داشت: یکی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه کرد و با بیان اینکه از حساب بانکی وی برداشت اینترنتی غیرمجاز صورت گرفته است، از این پلیس درخواست رسیدگی به موضوع را داشت.
وی تصریح کرد: شاکی در اظهارات خود بیان داشت قصد انتقال مبلغی به حساب سیمکش ساختمان را داشتم که پس از جستجوی درگاه پرداخت اینترنتی یکی از بانکها و با کلیک برروی لینک آن و وارد نمودن اطلاعات کارت بانکی خود مبلغ ۴۹۰ میلیون ریال از حسابم توسط مجرمان سایبری برداشت شد.
محمودی افزود: کارشناسان پلیس فتا پس از بررسی اظهارات شاکی پرونده اقدامات خود را آغاز کرده و متوجه شدند که قربانی برای انتقال وجه به اشتباه از طریق درگاه جعلی مشابه همان بانک اقدام کرده و بدین ترتیب مورد کلاهبرداری واقع شده است.
این مقام انتظامی بیان داشت: کارآگاهان سایبری با بررسیهای فنی و تخصصی، موفق به شناسایی مبلغ کلاهبرداری و انتقال یافته به حساب مقصد شدند و پس از هماهنگی با مقام قضائی اقدامات لازم پیرامون موضوع صورت گرفت.
این مقام انتظامی متذکر شد: خوشبختانه با تلاش و پیگیریهای دقیق همچنین اقدام به موقع و سریع کارشناسان این پلیس مبلغ برداشتی به حساب فرد قربانی عودت و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا ارسال شد.
رئیس پلیس فتا استان آذربایجانشرقی به شهروندان و کاربران فضای مجازی توصیه کرد : بر روی پیامکها و لینکهای جعلی ارسال شده تحت هیچ شرایطی کلیک نکرده و در صورتی که با موارد مجرمانه و مشکوک مواجهه شدید مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس
www.Cyberpolice.ir و یا تماس با مرکز فوریتهای سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.
انتهای پیام/