رئیس بیمارستان؛
امکانات بیمارستان امام حسین(ع) هشترود به روز نیست
نصر: رئیس بیمارستان امام حسین(ع) هشترود گفت: متاسفانه امکانات این بیمارستان به روز نیست و مردم از نبود تجهیزات آزمایشگاهی در این بیمارستان در عذاب هستند.
به گزارش نصر، سعیده مداحی در گفتوگویی، اظهار کرد: بیمارستان هشترود علاوه بر ارائه خدمت به مردم شهرستان های هشترود و چاراویماق به مصدومین ناشی از تصادف در اتوبان پیامبر اعظم(ص) نیز خدمات پزشکی و درمانی ارائه میدهد و این امر موجب خستگی بیش از حدّ کادر درمان میشود.
وی افزود: متاسفانه امکانات بیمارستان هشترود به روز نیستند و مردم از نبود تجهیزات آزمایشگاهی در این بیمارستان در عذاب هستند.
وی اظهار کرد: بیمارستان هشترود از لحاظ درآمدزائی همتراز با بیمارستان های شهرهای بزرگ استان نیست و نباید این بیمارستان را خودگردان اعلام کنند چرا که خرج و دخل این بیمارستان با هم سازگار نیست و ما به خاطر عدم تخصیص اعتبارات مورد نیاز، نمیتوانیم تجهیزاتمان را نوسازی کرده و بیش از این در حوزه درمان فعال تر باشیم.
مداحی اضافه کرد: برای راه اندازی دستگاه لاپاروسکوپی و دستگاه سی تی اسکن نیازمند حمایت های همه جانبه مسئولان و خیّرین حوزه سلامت هستیم تا آمار اعزامیهای این شهرستان کاهش یابد و روند درمان را در خود شهرستان ادامه پیدا کند.
وی، از راه اندازی درمانگاه تغذیه در بیمارستان امام حسین(ع) شهرستان هشترود خبر داد و گفت: سعی ما بر اینست که بخش اورولوژی و نورولوژی راه راه اندازی کنیم و با گرفتن مجوز اشعه از سازمان انرژی اتمی بتوانیم اعمال جراحی های مربوط به اشعه را در هشترود انجام دهیم.
وی ادامه داد: در طول دو سال گذشته توانسته ایم علاوه بر گرفتن پروانه برای بیمارستان، بخش دیالیز را گسترش داده، بخش سی آرم را ایجاد کرده، مقاوم سازی ساختمانی بیمارستان را شروع نموده، مجمع خیّرین سلامت را راه اندازی کرده، واحد میکروبیولوژی را ایجاد کرده، پد هوایی برای هلیکوپتر را ساخته، پانسیون پزشکان را تکمیل نموده، بیمارستان را به بیمارستان مادر و کودک تبدیل کرده و برای ایجاد مرکز آی سی یو اقدامات قابل قبولی انجام دهیم.
این پزشک متخصص در ادامه گفت وگو از به کارگیری روش درمانی آکتمرا که به روزترین مرحله درمان در حوزه مبارزه با کرونا می باشد و در اروپا مورد استفاده قرار می گیرد در بیمارستان هشترود خبر داد اظهار کرد: کادر درمان بیمارستان هشترود در پیک جدید کرونا به بهترین عملکرد را داشته و با توکل به خدای متعال با درمان کلیه بیماران کرونایی از تلفات ناشی از این بیماری به صورت صد در صدی جلوگیری کرده است.
وی در ادامه از مشکلات حوزه پزشکی در خصوص عدم توجه بیشتر به این قشر زحمت کش گفت و اضافه کرد: 15 شیفت شب در هر ماه، کشیک های 72 ساعته، بر هم خوردن سیستم خواب و بیداری، دوری از خانواده، عقب ماندن مطالبات بخصوص کارانه و اضافه کاری و دادن 70 درصد از کارکرد خود به مالیات و سایر کسورات و عدم نوشتن داروی مناسب در جهت درمان بیماران به خاطر تحریم های ظالمانه کار را بر پزشکان سخت کرده است.
رئیس بیمارستان هشترود با انتقاد از مسئولان امر، خاطر نشان کرد: پزشک را در مقابل مردم قرار دادن اصلاً کار درستی نیست چرا که؛ با افزایش تعرفه پزشکان مردم به پزشکان بدبین می شوند و این در حالی است که بیمه باید این هزینه ها را تامین کند اما به وظایف خود عمل نمی کند و مردم و پزشک را در مقابل هم قرار می دهد.
وی گفت: در ایام کرونا توجه به پزشکان زیاد شد اما با فروکش کردن این مریضی و کاهش تلفات انسانی، فداکاری های مدافعان سلامت نیز رفته رفته از یادها رفت و نگاه های مختلف به این قشر زحمت کش،عوض شد اما ما باید به یاد داشته باشیم که همین پزشکان در روزهای کرونا که حتی خانواده ها از عزیزانشان دور بودند این پزشکان،پرستاران و کلیه کاپر درمان با از جان گذشتگی در حال مداوای بیماران کرونایی بودند و در این راه شهدای زیادی تقدیم این مرز و بوم کردند.
متخصص رادیولوژی هم در گفت وگو با ایسنا،از عدم واریز به موقع مطالبات بخصوص کارانه انتقاد کرد و گفت: با این وضعیت اقتصادی،متاسفانه مطالبات ما به روز نیست و ما هنوز نتوانسته ایم مطالبات هفت ماه گذشته را وصول کنیم.
لیلا کریمی یادآور شد: اگر ارزش گذاری در جامعه به پزشکان زیاد شود، پزشکان نیز برای خدمت بیشتر به مردم بخصوص در مناطق محروم رغبت بیشتری از خود نشان خواهند داد.
وی اضافه کرد: دریافتی های پزشکان و کادر درمان شاغل در هشترود نسبت به سایر شهرهای استان کم است.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا