مدیر عامل شرکت دانش بنیان رسام پلیمر نامی مطرح کرد:

حمایت از دانشجویان مهندسی پلیمر در تبریز / از واردکننده زیره کفش به صادر کننده تبدیل شدیم

1401/04/25 - 17:40 - کد خبر: 68577 نسخه چاپی

نصر: مدیر عامل شرکت دانش بنیان رسام پلیمر نامی گفت: این شرکت در نظر دارد در راستای مسئولیت اجتماعی با دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری که در رشته مهندسی پلیمر تحصیل می کنند؛ حمایت کند.

به گزارش نصر، تبریز بزرگترین مرکز تولید کفش در ایران است که حدود ۶۰ درصد کفش کشور را تولید می کند، این صنعت پرآوازه تبریز یکی از نماد‌های پرافتخار این کهن شهر است، سالانه به طور میانگین در تبریز ۹۰ میلیون جفت کفش تولید می شود، که ۶۰ درصد تولید کفش کشور به حساب می‌آید.
هنر- صنعت تولید کفش در کشورمان و حتی در محافل جهانی شهرت نکویی دارد به طوریکه این شهرت جهانی مدیون کیفیت چرم و نوع ساخت و دوخت آن است.
۱۸۰ غرفه و ۲۰۲ تولیدکننده چرم، کیف، کفش و ماشین آلات و مواد اولیه از سراسر کشور با ارائه جدیدترین محصولات و تکنولوژی های خود در این نمایشگاه شرکت کرده اند، بیست و سومین دوره نمایشگاه چرم و کفش تبریز تا ۲۵ تیرماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تبریز دایر است.
برگزاری بیست و سومین نمایشگاه بین المللی تخصصی ملزومات چرم، کیف و کفش به میزبانی تبریز نیز قطعا قدم بزرگی در راستای شتاب دهی به امر توسعه این صنعت در استان خواهد داشت، در این راستا به برخی از غرفه های حاضر در نمایشگاه سر زدیم و با مدیران عامل خبره در بحث کفش گفتگو کردیم.


 
"آرش نامی" یکی از جوانان موفق این صنعت است که توانسته است با اشتغالزایی برای 150 نفر به صورت مستقیم و قطع زنجیره واردات به کشور در صنعت پلی یورتان نقش به سزایی ایفا کند.
وی در گفتگو با خبرنگار نصر گفت: شرکت دانش بنیان رسام پلیمر نامی در سال 1395 تاسیس شد، در آن زمان کار را با 6 نفر آغاز کردیم، مسیری که در ابتدا سخت و به نظر ناممکن می رسید.
نامی ادامه داد: خوشبختانه با تلاش همکارانم و مدد الهی توانستیم اولین سیستم "هاوس پلی گیلتان" تمام اتوماتیک را در تبریز مستقر کنیم، تا آن زمان ماشین آلات ما کلا خارجی بود اما با استفاده از دانش تولید و مهندسی توانستیم این مسئله را با اتکا به جوانان این مرز و بوم حل کنیم.
وی افزود: برای بهره گیری از دانش تولید و مهندسی به سراغ دانشگاه سهند تبریز رفته و در مرکز رشد دانشگاه سهند مستقر و از دانش دانشجویان آن دانشگاه استفاده کردیم. 
نامی به تشریح فعالیت شرکت دانش بنیان رسام پلیمر نامی پرداخت و گفت: در این شرکت مواد ساخت زیره کفش را تولید می کنیم و در مجموع 38 رتبه جهت ساخت زیره داریم که بهترین نوع زیره کفش است و اکنون 35 درصد سهم زیره کفش در داخل کشور را داریم.
وی ادامه داد: عمر کفش را زیره کفش تعیین می‌کند و ما ادعا می کنیم قدم زنی  کفش های ما عمر بیشتری دارد.


 
نامی در ادامه به افق درونمای شرکت پرداخت و گفت: در حال حاضر به 9 کشور صادرات داریم و بر این باوریم که بتوانیم به دیگر کشورها نیز صادرات داشته باشیم، این در حالی است که در دوسال گذشته ایران وارد کننده این جنس بود اما اکنون صادر کننده شدیم. 
مدیر عامل شرکت دانش بنیان رسام پلیمر نامی به شرکت در نمایشگاه تبریز پرداخت و گفت: هدف اول ما در نمایشگاه نشان دادن قدرت کفش آذربایجان است که نشان بدهیم صنعت کفش در آذربایجان پرقدرت است، جذب بازرگانان خارجی از دیگر اهداف ما بوده که خوشبختانه توانستیم از کشور های ترکیه، روسیه، ارمنستان، افغانستان در این نمایشگاه مشتریانی جذب و با آنها نشست هایی داشته باشیم.
وی اضافه کرد: بعد از کرونا این نمایشگاه قوی ترین نمایشگاه است که به صورت تخصصی برگزار می شود، متاسفانه در نمایشگاه های قبلی مشتریان متخصص و آشنا در این زمینه کمتر داشتیم اما خوشبختانه در نمایشگاه امسال این موضوع حل شده است.
وی با انتقاد از برخی نقص های نمایشگاه گفت: سیستم تهویه، اسپانسرینگ ضعیف برای جذب مشتریان خارجی از مهمترین نقص های نمایشگاه بودند که اکثر غرفه داران به آن اشاره می کنند و همچنین لازم است نمایشگاه در اجاره بهای غرفه ها از شرکت های ضعیف نیز حمایت ویژه ای داشته باشند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: این شرکت در نظر دارد در راستای مسئولیت اجتماعی با دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری که در رشته مهندسی پلیمر تحصیل می کنند هر دانشجویی که پروژه اش را در زمينه پلی یورتان انتخاب کند با حفظ کلیه حقوق برای خود دانشجو تا مبلغ 100 میلیون تومان برای تجهیزات آزمایشگاهی و مواد اولیه مورد نیازشان را تامین خواهیم کرد چرا که هدف ما شناخت بیشتر این صنعت است تابتوانیم صنعت پلی یورتان ایران را گسترش بدهیم.
انتهای پیام/
حمایت از دانشجویان مهندسی پلیمر در تبریز / از واردکننده زیره کفش به صادر کننده تبدیل شدیم محمدرضا اخگرگداز


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار